RİZE'DE HEYECANLI BİR YARIŞ

Rize 22.08.2022 - 15:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2331+ kez okundu.
 

RİZE'DE HEYECANLI BİR YARIŞ

Emin kanbur yaptığı açıklamada; Rize Ziraat Odası Başkanlığına Adayım. 2023 yılı başında yapılacak olan olağan kongre sürecinde Rize Ziraat Odası Başkanlığına Adayım. Yerelde uzun yıllar yaptığım çeşitli görevler sonrası oluşan tecrübe ve yöneticilik bilgimle, ilimiz ekonomisin lokomotifi olan Çay Tarımı ve Sorunlarının çözüm odağında olan, Rize Ziraat Odasını temsil etmekte kendimi hazır gördüğüm için bu göreve talibim. Genç dinamik kadrolarla, güncel, Daha ulaşılabilir, Daha şeffaf, Günümüz Teknolojisiyle donatılmış Çağdaş ve Çalışkan bir Ziraat Odası oluşturmak ve Bölge Çay Tarımını temsil etmek için, kutsal bir görev olan Rize Ziraat Odası başkanlığı görevine hazırım. Allah’ın izni ve Delegenin desteğiyle başkanlığa Aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım. Emin KANBUR Rize Ziraat Odası, başkan Adayı.

Emin kanbur yaptığı açıklamada; Rize Ziraat Odası Başkanlığına Adayım.


2023 yılı başında yapılacak olan olağan kongre sürecinde Rize Ziraat Odası Başkanlığına Adayım.


Yerelde uzun yıllar yaptığım çeşitli görevler sonrası oluşan tecrübe ve yöneticilik bilgimle, ilimiz ekonomisin lokomotifi olan Çay Tarımı ve Sorunlarının çözüm odağında olan, Rize Ziraat Odasını temsil etmekte kendimi hazır gördüğüm için bu göreve talibim.


Genç dinamik kadrolarla, güncel, Daha ulaşılabilir, Daha şeffaf, Günümüz Teknolojisiyle donatılmış Çağdaş ve Çalışkan bir Ziraat Odası oluşturmak ve Bölge Çay Tarımını temsil etmek için, kutsal bir görev olan Rize Ziraat Odası başkanlığı görevine hazırım.


Allah’ın izni ve Delegenin desteğiyle başkanlığa Aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım.



Emin KANBUR
Rize Ziraat Odası, başkan Adayı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi