RİZE'DE GİRİŞ ÜCRETLİ AMA RAKAM CÜZİ

Rize 12.06.2022 - 00:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 5226+ kez okundu.
 

RİZE'DE GİRİŞ ÜCRETLİ AMA RAKAM CÜZİ

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERDOĞAN resmi olarak açılmayan ÇAY çarşısının hizmet binasında Rize basınıyla bir araya geldi.   Çay çarşısı hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet ERDOĞAN,  çay çarşısının resmi olarak sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açılacağını ifade etti   Başkan çay çarşısı'nda ziyaret ücreti olmayacağını fakat çay bardağına girişin cüzü bir ücrete tabi olacağını belirtti   Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERDOĞAN,Çay çarşısı için kısmi zamanlarda eleştiri aldık, bu eleştirilere her zaman olumlu karşıladık, Bu çarşıda  190 insanımızın İsdihdam  edileceğini, bu sayıyı 250 lere  çıkarmak için hep beraber bu tesise sahip çıkmamız gereğine vurgu yaparak , çarşıda çalışma saatlerinin  vardiya usulü ve yirmi dört saat hizmet verecek şekilde düşünüldüğünü belirtti.    Başkan Mehmet ERDOĞAN Çay çarşısını açıldıktan sonra, yerli ve yabancı tur operatörleri ağırladıklarını çarşımız için frikiklerini aldıklarını olumlu tepkiler olduğunu Tur firmalarıyla sürekli istişare edildiğini belirterek ,Turizm Bakanlığı'nın reklam baloncuklarina, Rize Çay çarşısının da reklamı konulduğunu belirtti.Çarsida eksiklikler olabileceğini fakat  gidermeye çalıştıklarını da ifade etti   Başkan satış reyonlardaki  her ürünün belli kontrollerden geçerek satışa sunulduğunu belirtti.   Çarşımizda köylülerimizin de ürünlerini satacağı reyon olduğunu örneğin köylülerimiz ürettiği peynirini yağını lahanasını kısaca Rize ürünlerini burada satacaklarını ifade etti.    Başkan çay bardağında  sineması ile (Müze  konusunda biraz düşünceliyim çünkü Rize'de 3 müzenin olduğunu bir 4.üsünün ise düşünmediğini belirtti) yine Çay bardağının iki katını belediye vererek butik nikah salonu yapacaklarını , Çay bardağında ticaret borsasının hiçbir süreçle ofisinin olmadığında ifade etti Ayın 15'inde sinema salonunu ve terası açacaklarını ,Terasta kafe talebi var olduğunu, fakat bunu biz yapmayacağız. Terasa dıştan asansör bizim tabirimizle  teleferik yapacaklarını nostalji olsun diye terastan çay deyip alttan çay getirileceğini belirtti.   Çay çarşısının devletten aldığımız cüzi bir miktardan sonra ,geri kalan maliyeti ticaret Borsası olarak  karşıladıklarıni belirtti. Maliyetin 46 milyonu bulduğunu şayet biz projeyi hızlandırmasaydık Bu projenin bugünkü maliyetinin 175 milyon olduğunu açıkladı.   Başkan, Çay Çarşısındaki reyonlar için   belli bir kriter uygulayarak reyonları tahsis ettiklerinde belirtti.   Başkan C.Rizespora'da satış reyonu tahsil ettiklerini fakat yönetimin buna tevazu göstermediğini belirtti.   Başkan Mehmet Erdoğan basım mensuplarına bu çarşısının yaşaması için sizlerin büyük desteğini beklediğini ifade ederek ,bütün katılımcı  basın mensuplarına  teşekkür etti

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERDOĞAN resmi olarak açılmayan ÇAY çarşısının hizmet binasında Rize basınıyla bir araya geldi.

 
Çay çarşısı hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet ERDOĞAN,  çay çarşısının resmi olarak sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açılacağını ifade etti
 

Başkan çay çarşısı'nda ziyaret ücreti olmayacağını fakat çay bardağına girişin cüzü bir ücrete tabi olacağını belirtti

 
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERDOĞAN,Çay çarşısı için kısmi zamanlarda eleştiri aldık, bu eleştirilere her zaman olumlu karşıladık, Bu çarşıda  190 insanımızın İsdihdam  edileceğini, bu sayıyı 250 lere  çıkarmak için hep beraber bu tesise sahip çıkmamız gereğine vurgu yaparak , çarşıda çalışma saatlerinin  vardiya usulü ve yirmi dört saat hizmet verecek şekilde düşünüldüğünü belirtti. 

 
Başkan Mehmet ERDOĞAN Çay çarşısını açıldıktan sonra, yerli ve yabancı tur operatörleri ağırladıklarını çarşımız için frikiklerini aldıklarını olumlu tepkiler olduğunu Tur firmalarıyla sürekli istişare edildiğini belirterek ,Turizm Bakanlığı'nın reklam baloncuklarina, Rize Çay çarşısının da reklamı konulduğunu belirtti.Çarsida eksiklikler olabileceğini fakat  gidermeye çalıştıklarını da ifade etti
 

Başkan satış reyonlardaki  her ürünün belli kontrollerden geçerek satışa sunulduğunu belirtti.

 
Çarşımizda köylülerimizin de ürünlerini satacağı reyon olduğunu örneğin köylülerimiz ürettiği peynirini yağını lahanasını kısaca Rize ürünlerini burada satacaklarını ifade etti. 
 

Başkan çay bardağında  sineması ile (Müze  konusunda biraz düşünceliyim çünkü Rize'de 3 müzenin olduğunu bir 4.üsünün ise düşünmediğini belirtti) yine Çay bardağının iki katını belediye vererek butik nikah salonu yapacaklarını , Çay bardağında ticaret borsasının hiçbir süreçle ofisinin olmadığında ifade etti Ayın 15'inde sinema salonunu ve terası açacaklarını ,Terasta kafe talebi var olduğunu, fakat bunu biz yapmayacağız. Terasa dıştan asansör bizim tabirimizle  teleferik yapacaklarını nostalji olsun diye terastan çay deyip alttan çay getirileceğini belirtti.
 

Çay çarşısının devletten aldığımız cüzi bir miktardan sonra ,geri kalan maliyeti ticaret Borsası olarak  karşıladıklarıni belirtti. Maliyetin 46 milyonu bulduğunu şayet biz projeyi hızlandırmasaydık Bu projenin bugünkü maliyetinin 175 milyon olduğunu açıkladı.
 

Başkan, Çay Çarşısındaki reyonlar için   belli bir kriter uygulayarak reyonları tahsis ettiklerinde belirtti.
 

Başkan C.Rizespora'da satış reyonu tahsil ettiklerini fakat yönetimin buna tevazu göstermediğini belirtti.
 

Başkan Mehmet Erdoğan basım mensuplarına bu çarşısının yaşaması için sizlerin büyük desteğini beklediğini ifade ederek ,bütün katılımcı  basın mensuplarına  teşekkür etti
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi