RİZE'DE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vefat 06.09.2021 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1909+ kez okundu.
 

RİZE'DE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dün Rize'de vefat eden gazeteci Necati Tuzcu son yolcuğuna uğurlandı. Rize'nin duayen gazetecilerinden Necati TUZCU Türk Haber ajansında 1975 yılında başlamış olduğu muhabirlik/gazetecilik mesleğini ,o yıllarda Osman CAN, Faik BAKOGLU, Yavuzer TARLAN, Ömer Nacı TURAN, Şakir TOPALOĞLU  ve Selahattın BAKİR igibi mesleğin duayenleri ile birlikte  günümüze taşıyan isimlerden biri olarak bugün dulalarla son yolculuğuna uğurlandı.   Rize'deki  cenaze merasiminde  Rize basin camiası TUZCU'yu son yolculuğunda yalnız bırakmadı Yeniden Refah partısı Rize il başkanı Akif Zerdeci'nin de eniştesi olan Tuzcu'nun Cenazesinde ,Ak Parti il başkanı dışında siyasetçilerin iştirak etmemesi gözlerden kaçmazken Rize'deki STK mensupları ile esnaf ve vatandaşlar hazır bulundu  

Dün Rize'de vefat eden gazeteci Necati Tuzcu son yolcuğuna uğurlandı.


Rize'nin duayen gazetecilerinden Necati TUZCU Türk Haber ajansında 1975 yılında başlamış olduğu muhabirlik/gazetecilik mesleğini ,o yıllarda Osman CAN, Faik BAKOGLU, Yavuzer TARLAN, Ömer Nacı TURAN, Şakir TOPALOĞLU  ve Selahattın BAKİR igibi mesleğin duayenleri ile birlikte  günümüze taşıyan isimlerden biri olarak bugün dulalarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Rize'deki  cenaze merasiminde  Rize basin camiası TUZCU'yu son yolculuğunda yalnız bırakmadı


Yeniden Refah partısı Rize il başkanı Akif Zerdeci'nin de eniştesi olan Tuzcu'nun Cenazesinde ,Ak Parti il başkanı dışında siyasetçilerin iştirak etmemesi gözlerden kaçmazken Rize'deki STK mensupları ile esnaf ve vatandaşlar hazır bulundu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi