RİZE'DE DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİLER

Rize 31.07.2022 - 18:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2748+ kez okundu.
 

RİZE'DE DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ve beraberindeki heyetle birlikte Yağlıtaş TOKİ Konutları,Rize Millet Bahçesi Kıyı Koruma yapısı, Atatürk caddesi Cephe iyileştirme çalışmaları ve Merkez Kentsel Dönüşüm inşaat alanını gezerek, devam eden çalışmaların son durumları ile ilgili bilgiler aldı. Yağlıtaş TOKİ Konutları inşaat alanında incelemelerde bulunan Hayati Yazıcı yüklenici firma yetkililerden projenin son durumuyla ilgili bilgileri aldı. Yazıcı “Rize’de birçok alanda Türkiye’ye örnek olacak kentsel dönüşüm çalışmaları başlamış durumda. Yağlıtaş TOKİ Konutları da bunlar arasında çok güzel bir proje. Çalışmaların aksamaması en kısa sürede tamamlanması için gerekli her şey ilgili kişiler tarafından yapılıyor bizde takibindeyiz” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Millet bahçesinin, denizle kesintisini sağlayan bu duvar kordon çalışması yılsonunda tamamlanacak, düzenleme çalışmalarının ardından muazzam bir alan olacak, Rizeli ve Rize ye gelen vatandaşlarımız burada soluklayacak ve keyif alacak sonucunu heyecanla bekliyoruz. “dedi. Belediye eski blokları olarak bilinen alanda kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında ise değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı ; “Bu çalışma Çevre Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ ve Rize Belediye Başkanlığımızın çok hünerli ve başarılı çalışmaları sonucu hiçbir çakışma çekişme ve ihtilafa mahal verilmeden başlatılan ve devam eden bir gurur projemizdir. İnşallah yıl sonuna kadar da tamamlanacağı yüklenici firma tarafından ifade ediliyor. Bizlerde sonuçlanmasını özlemle bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Rize’mize ve ülkemize. Yine Atatürk Caddesindeki yapılan cephe iyileştirme çalışmaları   ile  caddemizin çehresi değişmiş durumda. Yaptığımız tüm çalışmalar ile Türkiye’yi değiştirip Türkiye’yi dönüştürüyoruz. İlimizde devasa projeler ve kentsel dönüşüm projeleri ile  bölgenin cazibesi merkezi olacak inşallah” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ve beraberindeki heyetle birlikte Yağlıtaş TOKİ Konutları,Rize Millet Bahçesi Kıyı Koruma yapısı, Atatürk caddesi Cephe iyileştirme çalışmaları ve Merkez Kentsel Dönüşüm inşaat alanını gezerek, devam eden çalışmaların son durumları ile ilgili bilgiler aldı.


Yağlıtaş TOKİ Konutları inşaat alanında incelemelerde bulunan Hayati Yazıcı yüklenici firma yetkililerden projenin son durumuyla ilgili bilgileri aldı. Yazıcı “Rize’de birçok alanda Türkiye’ye örnek olacak kentsel dönüşüm çalışmaları başlamış durumda. Yağlıtaş TOKİ Konutları da bunlar arasında çok güzel bir proje. Çalışmaların aksamaması en kısa sürede tamamlanması için gerekli her şey ilgili kişiler tarafından yapılıyor bizde takibindeyiz” dedi.


Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Millet bahçesinin, denizle kesintisini sağlayan bu duvar kordon çalışması yılsonunda tamamlanacak, düzenleme çalışmalarının ardından muazzam bir alan olacak, Rizeli ve Rize ye gelen vatandaşlarımız burada soluklayacak ve keyif alacak sonucunu heyecanla bekliyoruz. “dedi.


Belediye eski blokları olarak bilinen alanda kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında ise değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı ; “Bu çalışma Çevre Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ ve Rize Belediye Başkanlığımızın çok hünerli ve başarılı çalışmaları sonucu hiçbir çakışma çekişme ve ihtilafa mahal verilmeden başlatılan ve devam eden bir gurur projemizdir. İnşallah yıl sonuna kadar da tamamlanacağı yüklenici firma tarafından ifade ediliyor. Bizlerde sonuçlanmasını özlemle bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Rize’mize ve ülkemize. Yine Atatürk Caddesindeki yapılan cephe iyileştirme çalışmaları   ile  caddemizin çehresi değişmiş durumda. Yaptığımız tüm çalışmalar ile Türkiye’yi değiştirip Türkiye’yi dönüştürüyoruz. İlimizde devasa projeler ve kentsel dönüşüm projeleri ile  bölgenin cazibesi merkezi olacak inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi