RİZE'DE DEREYEUÇAN OTOMOBİLDE 2 KİŞİ YARALANDI

Rize 02.08.2022 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2515+ kez okundu.
 

RİZE'DE DEREYEUÇAN OTOMOBİLDE 2 KİŞİ YARALANDI

RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin dereye uçtuğu kazada, 3 kişi yaralandı.   Kaza, saat 09.45 sıralarında ilçenin Ayder Yaylası Düz mevkiinde meydana geldi. Melike Taşkıran’ın kullandığı 34 BZK 830 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolünden çıkarak, Hala deresine uçtu. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile kaza yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Kaçkar itfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Caner Tatan ve Şeyda Osma, ekiplerin müdahalesi sonucu çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan sürücü ile birlikte 3 yaralı, Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin dereye uçtuğu kazada, 3 kişi yaralandı.

 

Kaza, saat 09.45 sıralarında ilçenin Ayder Yaylası Düz mevkiinde meydana geldi. Melike Taşkıran’ın kullandığı 34 BZK 830 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolünden çıkarak, Hala deresine uçtu. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile kaza yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Kaçkar itfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Caner Tatan ve Şeyda Osma, ekiplerin müdahalesi sonucu çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan sürücü ile birlikte 3 yaralı, Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi