RİZE'DE CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK DİYEN MİNİBÜSÇÜLER KONTAK KAPADI

Rize 15.03.2022 - 11:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2234+ kez okundu.
 

RİZE'DE CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK DİYEN MİNİBÜSÇÜLER KONTAK KAPADI

İkizdere-Rize hattında dolmuş yaparak yolcu taşıyan İkizdereli minibüs sürücüleri haksızlığa uğradıklarını söyleyerek bu akşam 24.00 den itibaren kontak kapadı.      İkizdere Güneyce Kayabaşı Minibüsçüler Kooperatifi tarafından ’’ 15.3.2022 tarihinden itibaren Gasp edilen hakkımız geri verilene kadar çalışmama kararı alınmıştır. Okul servisleri de alınmayacaktır. Tüm veli ve halkımızın dikkatine’’ denilen açıklamada gece saat; 23.50 de araçlarıyla İkizdere Durak önünde toplanan sürücüler kontak kapadı.       Kooperatiften yapılan bir başka açıklamada’ ’biz yıllardır bu yolun kahrını çektik pandemi dahi çalıştık onlar para kazanamıyoruz diye çalışmadı. Ama gel gelelim ki hakkımız olan güzergâhımıza komisyon aniden toplanıyor Vali onaylı karar alınıyor verilmiş hakkımız bizden alınıp cezaevi araçlarına veriliyor siyasi güçle. Son olarak geçen hafta Sefer Ekşi şoförümüze 5 kişi saldırdı hastane kayıtlarında var.                               Can güvenliğimiz kalmadı        Bugün aynı şoföre 20 kişi saldırdı 6 dikiş kafasına 2 dikiş burnuna attılar ama ifadeye alınan sadece 2 kişi ne hikmetse. Para kazanmayı geçtik artık can güvenliğimiz yok. Her gün yol kesip saldırıyorlar. Bizde bu olaydan dolayı başımıza iş almamak için ve gasp edilen hakkımız geri verilene kadar kontak kapadık gelsin şimdi komisyondakiler çalışsın’’ denildi.

İkizdere-Rize hattında dolmuş yaparak yolcu taşıyan İkizdereli minibüs sürücüleri haksızlığa uğradıklarını söyleyerek bu akşam 24.00 den itibaren kontak kapadı.

    
İkizdere Güneyce Kayabaşı Minibüsçüler Kooperatifi tarafından ’’ 15.3.2022 tarihinden itibaren Gasp edilen hakkımız geri verilene kadar çalışmama kararı alınmıştır. Okul servisleri de alınmayacaktır. Tüm veli ve halkımızın dikkatine’’ denilen açıklamada gece saat; 23.50 de araçlarıyla İkizdere Durak önünde toplanan sürücüler kontak kapadı.

     
Kooperatiften yapılan bir başka açıklamada’ ’biz yıllardır bu yolun kahrını çektik pandemi dahi çalıştık onlar para kazanamıyoruz diye çalışmadı. Ama gel gelelim ki hakkımız olan güzergâhımıza komisyon aniden toplanıyor Vali onaylı karar alınıyor verilmiş hakkımız bizden alınıp cezaevi araçlarına veriliyor siyasi güçle. Son olarak geçen hafta Sefer Ekşi şoförümüze 5 kişi saldırdı hastane kayıtlarında var.

                             
Can güvenliğimiz kalmadı

      
Bugün aynı şoföre 20 kişi saldırdı 6 dikiş kafasına 2 dikiş burnuna attılar ama ifadeye alınan sadece 2 kişi ne hikmetse. Para kazanmayı geçtik artık can güvenliğimiz yok. Her gün yol kesip saldırıyorlar. Bizde bu olaydan dolayı başımıza iş almamak için ve gasp edilen hakkımız geri verilene kadar kontak kapadık gelsin şimdi komisyondakiler çalışsın’’
denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi