RİZE'DE BAŞARILI ÖĞRETMENLERE BELGE

Eğitim 23.05.2022 - 10:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1937+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAŞARILI ÖĞRETMENLERE BELGE

KAYMAKAMDAN BAŞARILI ÖĞRETMENLERE BELGE   Çeşitli alanlarda alanlarda başarılı çalışmalar yapan öğretmenler Rize/Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler.   İlçede göreve başladığından beri eğitim sorularına duyarlılıkla yaklaşan, eksiklerin giderilmesi için gayret gösteren, okulları sürekli ziyaret ederek eğitim camiasının moral motivasyon yönünden destekleyen İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL “Başarı Belgesi” alan öğretmenleri makamında ağırladı. Kabul törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN de katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN yürütülen çalışmalar ile ilgili kısa bilgiler verdi. ŞAHİN; en önemli projelerin “Okumak Yaşamaktır - Çayeli Okuyor” olduğunu belirtti. Projenin Çayeli eğitim paydaşları tarafından kabul gördüğünü, haftanın dört günü her okulda bir ders saati okuma etkinliği yapıldığını belirtti.   Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL farklı özveri ile çalışmaları ile ön plana çıkan öğretmenleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “geleceğin teminatı gençlerin yetiştirilmesinde öğretmenlerin yeri çok önemli. Sizlerin bilimsel azimli, özverili, çalışmaları gördükçe mutlu oluyoruz. Yeni çalışmalara kapı açması ümidiyle başarı belgelerini hazırladık. Birçok alanda fark yarattığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.

KAYMAKAMDAN BAŞARILI ÖĞRETMENLERE BELGE

 

Çeşitli alanlarda alanlarda başarılı çalışmalar yapan öğretmenler Rize/Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler.
 

İlçede göreve başladığından beri eğitim sorularına duyarlılıkla yaklaşan, eksiklerin giderilmesi için gayret gösteren, okulları sürekli ziyaret ederek eğitim camiasının moral motivasyon yönünden destekleyen İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL “Başarı Belgesi” alan öğretmenleri makamında ağırladı. Kabul törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN de katıldı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN yürütülen çalışmalar ile ilgili kısa bilgiler verdi. ŞAHİN; en önemli projelerin “Okumak Yaşamaktır - Çayeli Okuyor” olduğunu belirtti. Projenin Çayeli eğitim paydaşları tarafından kabul gördüğünü, haftanın dört günü her okulda bir ders saati okuma etkinliği yapıldığını belirtti.

 

Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL farklı özveri ile çalışmaları ile ön plana çıkan öğretmenleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “geleceğin teminatı gençlerin yetiştirilmesinde öğretmenlerin yeri çok önemli. Sizlerin bilimsel azimli, özverili, çalışmaları gördükçe mutlu oluyoruz. Yeni çalışmalara kapı açması ümidiyle başarı belgelerini hazırladık. Birçok alanda fark yarattığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi