RİZE'DE AYI KOYUNU TELEF ETTİ.

Rize 08.07.2022 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2143+ kez okundu.
 

RİZE'DE AYI KOYUNU TELEF ETTİ.

RİZE’nin Güneysu ilçesinde ahıra giren ayı, kurbanlık koyunu telef etti.   Olay, ilçeye bağlı Yeniköy mahallesinde sabah saatlerinde yaşandı. Yasin Peçe kurban için aldığı koyuna yem vermek için ahırın yanına gittiğinde kapının kırık olduğunu gördü. Ahırda koyunu bulamayan Peçe ormanlık alanda hayvanın iskeleti ile karşılaştı. Koyunu ayının telef ettiği belirlendi. 

RİZE’nin Güneysu ilçesinde ahıra giren ayı, kurbanlık koyunu telef etti.

 

Olay, ilçeye bağlı Yeniköy mahallesinde sabah saatlerinde yaşandı. Yasin Peçe kurban için aldığı koyuna yem vermek için ahırın yanına gittiğinde kapının kırık olduğunu gördü. Ahırda koyunu bulamayan Peçe ormanlık alanda hayvanın iskeleti ile karşılaştı. Koyunu ayının telef ettiği belirlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi