RİZE... AMBÜLANS UÇAK TEK SEFERDE 2 HASTA İÇİN HAVALANDI.

Sağlık 01.12.2022 - 17:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4808+ kez okundu.
 

RİZE... AMBÜLANS UÇAK TEK SEFERDE 2 HASTA İÇİN HAVALANDI.

Uçak Ambulansı tek seferde iki hasta için havalandı Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulans Ankara’da tedavi gören hastayı Rize’ye getirirken, İstanbul’a ileri tedavisi için nakil olması gereken hastanın da sevkini gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulans, Rize’ye ileri tetkik ve tedavi için Ankara’dan gelmesi gereken hastayı Rize-Artvin Havaalanına getirirken, Rize’de de tedavi gören başka bir hastanın da İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesine ileri tedavisi için nakil etmek üzere havalandı. Hacettepe Üniversite Hastanesinde ilk tedavisi yapılan 77 yaşındaki kalp hastalığı bulunan erkek hasta tedavisinin devamı için Ankara’dan havalanan uçak ambulans ile Rize-Artvin Havaalanına getirilerek hazır bekletilen ambulans ile de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji bölümüne nakil edildi. Ayrıca kalp krizi sonrası gelişen beyin hasarı nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi tamamlanan 39 yaşındaki erkek hasta kara ambulansı ile Rize- Artvin Havaalanına götürülmüş ve buradan Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulansla ileri tedavisi yapılması için İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesine nakledilmiştir.

Uçak Ambulansı tek seferde iki hasta için havalandı


Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulans Ankara’da tedavi gören hastayı Rize’ye getirirken, İstanbul’a ileri tedavisi için nakil olması gereken hastanın da sevkini gerçekleştirdi.


Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulans, Rize’ye ileri tetkik ve tedavi için Ankara’dan gelmesi gereken hastayı Rize-Artvin Havaalanına getirirken, Rize’de de tedavi gören başka bir hastanın da İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesine ileri tedavisi için nakil etmek üzere havalandı.


Hacettepe Üniversite Hastanesinde ilk tedavisi yapılan 77 yaşındaki kalp hastalığı bulunan erkek hasta tedavisinin devamı için Ankara’dan havalanan uçak ambulans ile Rize-Artvin Havaalanına getirilerek hazır bekletilen ambulans ile de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji bölümüne nakil edildi.


Ayrıca kalp krizi sonrası gelişen beyin hasarı nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi tamamlanan 39 yaşındaki erkek hasta kara ambulansı ile Rize- Artvin Havaalanına götürülmüş ve buradan Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulansla ileri tedavisi yapılması için İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesine nakledilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi