RİDEF'DEN ANKARA'DA TULUMLU 23 NİSAN

Törenler 25.04.2022 - 09:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2941+ kez okundu.
 

RİDEF'DEN ANKARA'DA TULUMLU 23 NİSAN

RİDEF'ten 23 Nisan'a özel Ramazan etkinliği   Ankara RİDEF Gençlik Kolunun 23 Nisan'a özel Ramazan etkinliği ilgiyle karşılandı. Ramazan ayının başından itibaren her cumartesi günü iftar sonrası ANKAMall'da tulum eşliğinde horon halkası kuran RİDEF Gençlik Kolu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara özel bir etkinliğe imza attı. Bir yandan tulum ve horon devam ederken, çocuklara yüz boyama ve hediye dağıtımı yapan RİDEF Gençlik Kolu üyeleri, çocukların mutluluğuna vesile oldu. RİDEF gençlik Kolu Başkanı Aziz Can Karaömeroğlu, "Ramazan ayını Rizeli genç kardeşlerimizle birlik ve dayanışma içerisinde geçirmek için her hafta tulum etkinliği yapıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farklı bir çalışma yapmayı düşündük. Etkinliğimizi çocuklara özel hale getirdik. Çocukların yüzlerini güldürmek bizi de mutlu etti." diye konuştu.  

RİDEF'ten 23 Nisan'a özel Ramazan etkinliği

 

Ankara RİDEF Gençlik Kolunun 23 Nisan'a özel Ramazan etkinliği ilgiyle karşılandı. Ramazan ayının başından itibaren her cumartesi günü iftar sonrası ANKAMall'da tulum eşliğinde horon halkası kuran RİDEF Gençlik Kolu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara özel bir etkinliğe imza attı.


Bir yandan tulum ve horon devam ederken, çocuklara yüz boyama ve hediye dağıtımı yapan RİDEF Gençlik Kolu üyeleri, çocukların mutluluğuna vesile oldu.


RİDEF gençlik Kolu Başkanı Aziz Can Karaömeroğlu, "Ramazan ayını Rizeli genç kardeşlerimizle birlik ve dayanışma içerisinde geçirmek için her hafta tulum etkinliği yapıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farklı bir çalışma yapmayı düşündük. Etkinliğimizi çocuklara özel hale getirdik. Çocukların yüzlerini güldürmek bizi de mutlu etti." diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi