Prof. Dr. Eraslan: Gümüşhane eğitime önem veren bir şehir

GÜMÜŞHANE 08.01.2022 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1863+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Eraslan: Gümüşhane eğitime önem veren bir şehir

SOSYAL Medya Dijital Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Gümüşhane’de bulunan Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.   SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Gümüşhane Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret etti. Ziyarette koleji dolaşan Prof. Dr. Eraslan’a Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Müdürü Hakan Akbulut ve kolej yetkilileri eşlik etti. SODİMER Başkanı Prof. Dr. Eraslan, ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Eraslan, SODİMER olarak Türkiye’nin her tarafına ziyaret ettiklerini belirterek, “Hizmet yolunda, Bingöl, Hakkari, Şırnak Van ve bugün Gümüşhane’deyiz.  Gümüşhane eğitime önem veren bir şehir ve kolejde çok kıymetli öğretmenlerimiz var. Bahçeşehir kolejinin kurucusu sayın Enver Yücel bundan 30 yıl önce bugünleri işaret eden bir eğitim lideridir ve dijital eğitimin lideri unvanını hakketmiş değerli bir eğitimcidir. Çünkü yıllar öncesinde interneti ilk eğitim kurumlarına alan ve bu süreç içerisinde çok farklı dijital enstrümanları eğitim süreçlerine aktarabilen bir kişidir. Türkiye’nin birçok kentinde okulu olduğu gibi Gümüşhane'mizde de böylesi değerli bir okulu açmıştır. Bu aslında Gümüşhane’nin ne kadar önemli ve değerli olduğunun göstergesidir” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Eraslan, “Bundan 10 yıl önce başlattığı metodbox uygulamasıyla Enver Yücel beyin Bahçeşehir Koleji büyük bir hamle yapmış ve öğrencileri uzaktan dijital eğitim bağlamlarında çok önemli kazanımlar elde etmiştir. Gümüşhane Bahçeşehir okulumuzda da aynı misyon ve vizyon devam etmektedir. Gümüşhane’nin en iyi okulu öğretim kadrosu yönetim süreçleri temel olarak mottoları da iyi insan yetiştirmek burası eğitime önem veren bir kurum böylesi yerlerde böyle dünya markalarının olması çok önemlidir. Altı ülkede üniversitesi olan yüz binlerce öğrencisi olan bir büyük okullar grubundan bahsediyoruz ve maarifin her boyutunda Bahçeşehir Koleji ve Enver Yücel’i görüyoruz bu çatı altında olmaktan da çok büyük gurur duyuyoruz” dedi. 

SOSYAL Medya Dijital Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Gümüşhane’de bulunan Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Gümüşhane Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret etti. Ziyarette koleji dolaşan Prof. Dr. Eraslan’a Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Müdürü Hakan Akbulut ve kolej yetkilileri eşlik etti. SODİMER Başkanı Prof. Dr. Eraslan, ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Eraslan, SODİMER olarak Türkiye’nin her tarafına ziyaret ettiklerini belirterek, “Hizmet yolunda, Bingöl, Hakkari, Şırnak Van ve bugün Gümüşhane’deyiz.  Gümüşhane eğitime önem veren bir şehir ve kolejde çok kıymetli öğretmenlerimiz var. Bahçeşehir kolejinin kurucusu sayın Enver Yücel bundan 30 yıl önce bugünleri işaret eden bir eğitim lideridir ve dijital eğitimin lideri unvanını hakketmiş değerli bir eğitimcidir. Çünkü yıllar öncesinde interneti ilk eğitim kurumlarına alan ve bu süreç içerisinde çok farklı dijital enstrümanları eğitim süreçlerine aktarabilen bir kişidir. Türkiye’nin birçok kentinde okulu olduğu gibi Gümüşhane'mizde de böylesi değerli bir okulu açmıştır. Bu aslında Gümüşhane’nin ne kadar önemli ve değerli olduğunun göstergesidir” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Eraslan, “Bundan 10 yıl önce başlattığı metodbox uygulamasıyla Enver Yücel beyin Bahçeşehir Koleji büyük bir hamle yapmış ve öğrencileri uzaktan dijital eğitim bağlamlarında çok önemli kazanımlar elde etmiştir. Gümüşhane Bahçeşehir okulumuzda da aynı misyon ve vizyon devam etmektedir. Gümüşhane’nin en iyi okulu öğretim kadrosu yönetim süreçleri temel olarak mottoları da iyi insan yetiştirmek burası eğitime önem veren bir kurum böylesi yerlerde böyle dünya markalarının olması çok önemlidir. Altı ülkede üniversitesi olan yüz binlerce öğrencisi olan bir büyük okullar grubundan bahsediyoruz ve maarifin her boyutunda Bahçeşehir Koleji ve Enver Yücel’i görüyoruz bu çatı altında olmaktan da çok büyük gurur duyuyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi