ÖZER HOCA ZEHRA'SINI KAYBETTİ.

Vefat 01.02.2022 - 09:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2452+ kez okundu.
 

ÖZER HOCA ZEHRA'SINI KAYBETTİ.

Rize eğitim Camiasının Sevilen isimlerinden Özer AKDEMİR'in eşi Zehra AKDEMİR hayatını kaybetti. Uzun yılllar Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğnde şef olarak görev yaptıktan sonra İzmir'in Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevine devam eden aynı zamanda  Rize'de faaliyet gösteren  Modern Fen Bilimleir Dershanesinin sahiplerinden ve İzmir Urla Boğaziçi Koleji Kurucusu eğitimci Özel AKDEMİR'in eşi olan Zehra AKDEMİR bu sabah tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Rize'ye getirilerek 02 Şubat 2022 Çarşamba günü Rize'nin  Gündoğdu/ BOZKALE Mahallesi YALI Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında  toprağa verilecek RizeninSesi ailesi olarak ,Merhmeye Allah'tan rahmet Özer Hocamızın nezdinde tüm ailesi yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Rize eğitim Camiasının Sevilen isimlerinden Özer AKDEMİR'in eşi Zehra AKDEMİR hayatını kaybetti.


Uzun yılllar Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğnde şef olarak görev yaptıktan sonra İzmir'in Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevine devam eden aynı zamanda  Rize'de faaliyet gösteren  Modern Fen Bilimleir Dershanesinin sahiplerinden ve İzmir Urla Boğaziçi Koleji Kurucusu eğitimci Özel AKDEMİR'in eşi olan Zehra AKDEMİR bu sabah tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.


Merhumenin cenazesi Rize'ye getirilerek 02 Şubat 2022 Çarşamba günü Rize'nin  Gündoğdu/ BOZKALE Mahallesi YALI Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında  toprağa verilecek


RizeninSesi ailesi olarak ,Merhmeye Allah'tan rahmet Özer Hocamızın nezdinde tüm ailesi yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi