ÖZ GIDA İŞ GENEL MÜDÜRLE ÇAYKUR İŞÇİSİNİ GÖRÜŞTÜ

Sendika 27.09.2022 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3066+ kez okundu.
 

ÖZ GIDA İŞ GENEL MÜDÜRLE ÇAYKUR İŞÇİSİNİ GÖRÜŞTÜ

ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI YÖNETİMİ İLE ÇAYKUR GENEL MÜDÜR’Ü ALİM İSTİŞARE TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRDİ   Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sultan Murat Karadağ, D. Karadeniz Rize Şube Başkanı Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz ve Halis Çakır, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.   Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim yapılan görüşmede; ‘İşçi arkadaşlarımızın memnuniyeti, huzur ve mutluluğu, ekonomik olarak güçlü olması Çaykur’umuzun menfaatine olacaktır. Çalışma Bakanlığı’nın Mevsimlik İşçiler ile ilgili yürütmekte olduğu çalışmalardan, işçi arkadaşlarımızın lehine olacak her türlü gelişmenin sonuna kadar destekçisi olacağız. Tüm çalışanlarımızın ve üreticilerimizin menfaati, mutluluğu ve huzuru için var gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz.’ ifadelerini kullandı.

ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI YÖNETİMİ İLE ÇAYKUR GENEL MÜDÜR’Ü ALİM İSTİŞARE TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sultan Murat Karadağ, D. Karadeniz Rize Şube Başkanı Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz ve Halis Çakır, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.
 

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim yapılan görüşmede; ‘İşçi arkadaşlarımızın memnuniyeti, huzur ve mutluluğu, ekonomik olarak güçlü olması Çaykur’umuzun menfaatine olacaktır.


Çalışma Bakanlığı’nın Mevsimlik İşçiler ile ilgili yürütmekte olduğu çalışmalardan, işçi arkadaşlarımızın lehine olacak her türlü gelişmenin sonuna kadar destekçisi olacağız.


Tüm çalışanlarımızın ve üreticilerimizin menfaati, mutluluğu ve huzuru için var gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz.’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi