Otomobille çarpışan yolcu otobüsü menfezde asılı kaldı

GÜMÜŞHANE 11.03.2022 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1848+ kez okundu.
 

Otomobille çarpışan yolcu otobüsü menfezde asılı kaldı

GÜMÜŞHANE'de otomobille çarpışan bir yolcu otobüsü menfez üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan olmazken, 21 yolcu başka bir otobüse alındı.     Kaza, öğlen saatlerinde Gümüşhane-Erzincan karayolu Aşağı Alıçlı köyü yakınlarında meydana geldi. Trabzon'dan 21 yolcusu ile Mersin'e giden B.A. idaresindeki 61 S 1097 yolcu otobüsü, karşı yönden gelen N.T.'nin kullandığı 29 AN 286 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada karlı yolda kontrolden çıkan otobüs, menfez üzerinde askıda kaldı. Otobüsteki 21 yolcu kendi imkanları ile çıkarak, çağrılan başka bir otobüse alındı. 

GÜMÜŞHANE'de otomobille çarpışan bir yolcu otobüsü menfez üzerinde askıda kaldı. Kazada yaralanan olmazken, 21 yolcu başka bir otobüse alındı.  

 

Kaza, öğlen saatlerinde Gümüşhane-Erzincan karayolu Aşağı Alıçlı köyü yakınlarında meydana geldi. Trabzon'dan 21 yolcusu ile Mersin'e giden B.A. idaresindeki 61 S 1097 yolcu otobüsü, karşı yönden gelen N.T.'nin kullandığı 29 AN 286 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada karlı yolda kontrolden çıkan otobüs, menfez üzerinde askıda kaldı. Otobüsteki 21 yolcu kendi imkanları ile çıkarak, çağrılan başka bir otobüse alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi