Otomobil ile okul servisi çarpıştı: 8'i öğrenci, 12 yaralı

SAMSUN 28.03.2022 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2399+ kez okundu.
 

Otomobil ile okul servisi çarpıştı: 8'i öğrenci, 12 yaralı

SAMSUN'da otomobil ile okul servis minibüsünün çarpıştığı kazada, 8 öğrenci ile 4 kişi yaralandı.   Kaza, saat 09.00 sıralarında Atakum ilçesi, Derecik Mahallesi, 23 Nisan Caddesi'nde meydana geldi. Özel bir okula ait öğrencileri taşıyan ve sürücüsünün ismi henüz bilinmeyen 55 C 0564 yönetimindeki plakalı okul servis minibüsü, kavşakta 55 AIF 59 plakalı otomobille çarpıştı. Savrulan minibüs çıktığı kaldırımda devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri, araçtaki öğrencileri çıkardı. Kazada servisteki 8 öğrenci ile otomobildeki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

SAMSUN'da otomobil ile okul servis minibüsünün çarpıştığı kazada, 8 öğrenci ile 4 kişi yaralandı.

 

Kaza, saat 09.00 sıralarında Atakum ilçesi, Derecik Mahallesi, 23 Nisan Caddesi'nde meydana geldi. Özel bir okula ait öğrencileri taşıyan ve sürücüsünün ismi henüz bilinmeyen 55 C 0564 yönetimindeki plakalı okul servis minibüsü, kavşakta 55 AIF 59 plakalı otomobille çarpıştı. Savrulan minibüs çıktığı kaldırımda devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri, araçtaki öğrencileri çıkardı. Kazada servisteki 8 öğrenci ile otomobildeki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi