Ordu ve Bayburt'ta kar yağışı

Karadeniz 12.04.2022 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3051+ kez okundu.
 

Ordu ve Bayburt'ta kar yağışı

ORDU'nun yüksek kesimleri ve Bayburt kent merkezi, etkili olan kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Meteoroloji'nin günler öncesinden uyarısını yaptığı soğuk ve yağışlı hava, Ordu ile Bayburt'u etkisi altına aldı.   Ordu'nun sahil ve orta kesimlerinde yağmur ve soğuk hava etkili oldu, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağdı. Çambaşı ve Perşembe yaylaları, beyaz örtüyle kaplandı. Bayburt'ta ise dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, sabaha karşı yerini kara bıraktı. Kent merkezi, kar yağışıyla kısa sürede beyaza büründü. Kentte yağışlı havanın sürmesi bekleniyor. 

ORDU'nun yüksek kesimleri ve Bayburt kent merkezi, etkili olan kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Meteoroloji'nin günler öncesinden uyarısını yaptığı soğuk ve yağışlı hava, Ordu ile Bayburt'u etkisi altına aldı.

 

Ordu'nun sahil ve orta kesimlerinde yağmur ve soğuk hava etkili oldu, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağdı. Çambaşı ve Perşembe yaylaları, beyaz örtüyle kaplandı. Bayburt'ta ise dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, sabaha karşı yerini kara bıraktı. Kent merkezi, kar yağışıyla kısa sürede beyaza büründü. Kentte yağışlı havanın sürmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi