ONLAR DA UYDU DÜZENE. Beraber yaşayıp içki alabilecekler

Dünya 09.11.2020 - 09:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3720+ kez okundu.
 

ONLAR DA UYDU DÜZENE. Beraber yaşayıp içki alabilecekler

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife bin Zayid Al Nahyan, kişisel statü ve medeni ilişkiler yasaları ile ceza ve ceza muhakemesi yasalarının bazı hükümlerinde değişikliklerin yapılmasına onay verdi. Abu Dabi merkezli The National gazetesi değişikliklerin onaylanmasının ardından BAE’de alkol tüketiminin cezai bir suç olmaktan çıktığını, alkol alabilmek için en az 21 yaşında olma, evde ya da yetki verilmiş mekanlarda tüketme şartlarının olduğunu yazdı. TURİST VE YABANCI VATANDAŞLAR ALIYORDU Daha önce BAE’de yalnızca 21 yaş üzeri turist ve Müslüman olmayan yabancı vatandaşların alkol tüketmesine izin veriliyordu. Haberde ayrıca onaylanan değişikliklerin intihara teşebbüsle ilgili cezai kovuşturmayı ortadan kaldırdığı ve evli olmayan çiftlerin birlikte yaşamalarına da izin verdiği ifade edildi.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife bin Zayid Al Nahyan, kişisel statü ve medeni ilişkiler yasaları ile ceza ve ceza muhakemesi yasalarının bazı hükümlerinde değişikliklerin yapılmasına onay verdi.


Abu Dabi merkezli The National gazetesi değişikliklerin onaylanmasının ardından BAE’de alkol tüketiminin cezai bir suç olmaktan çıktığını, alkol alabilmek için en az 21 yaşında olma, evde ya da yetki verilmiş mekanlarda tüketme şartlarının olduğunu yazdı.


TURİST VE YABANCI VATANDAŞLAR ALIYORDU


Daha önce BAE’de yalnızca 21 yaş üzeri turist ve Müslüman olmayan yabancı vatandaşların alkol tüketmesine izin veriliyordu.


Haberde ayrıca onaylanan değişikliklerin intihara teşebbüsle ilgili cezai kovuşturmayı ortadan kaldırdığı ve evli olmayan çiftlerin birlikte yaşamalarına da izin verdiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi