Ölen veteriner hekim için belediye binası önünde tören

BARTIN 11.04.2022 - 11:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2324+ kez okundu.
 

Ölen veteriner hekim için belediye binası önünde tören

BARTIN Belediyesi’nde görevi başında beyin kanaması geçirdikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Ahmet Kerem Lü (45) için Belediye Binası önünde cenaze töreni düzenlendi.   Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü olarak 13 yıldır görev yapan Ahmet Kerem Lü, geçtiğimiz hafta işyerinde beyin kanaması geçirdi. Bartın’daki hastaneden Ankara’ya gönderilen Lü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabah saatlerinde Belediye gasilhanesinden alınan Ahmet Kerem Lü, sirenler eşliğinde Belediye binası önüne getirildi. Bartın Belediyesi önünde düzenlenen törene  Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Belediye personeli, sevenleri ve yakınları katıldı. Türk bayrağına sarılı tabut zabıta ekipleri tarafından Belediye binası önüne getirildi. Burada konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ahmet Kerem Lü’nün çok çalışkan olduğunu ve onun ani ölümü kendisini ve çalışanlarını derinden üzdüğünü ifade etti. Eşi Mehtap Lü, gözyaşlarına boğulurken yakınları tarafından teselli edildi. Kur’an-ı Kerim ve helallik alınmasından sonra Ahmet Kerem Lü, cenaze namazı için camiye götürüldü.  Öğlen  Şadırvan Camii'de  kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek 

BARTIN Belediyesi’nde görevi başında beyin kanaması geçirdikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Ahmet Kerem Lü (45) için Belediye Binası önünde cenaze töreni düzenlendi.

 

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü olarak 13 yıldır görev yapan Ahmet Kerem Lü, geçtiğimiz hafta işyerinde beyin kanaması geçirdi. Bartın’daki hastaneden Ankara’ya gönderilen Lü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabah saatlerinde Belediye gasilhanesinden alınan Ahmet Kerem Lü, sirenler eşliğinde Belediye binası önüne getirildi. Bartın Belediyesi önünde düzenlenen törene  Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Belediye personeli, sevenleri ve yakınları katıldı. Türk bayrağına sarılı tabut zabıta ekipleri tarafından Belediye binası önüne getirildi. Burada konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ahmet Kerem Lü’nün çok çalışkan olduğunu ve onun ani ölümü kendisini ve çalışanlarını derinden üzdüğünü ifade etti. Eşi Mehtap Lü, gözyaşlarına boğulurken yakınları tarafından teselli edildi. Kur’an-ı Kerim ve helallik alınmasından sonra Ahmet Kerem Lü, cenaze namazı için camiye götürüldü.  Öğlen  Şadırvan Camii'de  kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi