OKULLARDA KARNE SEVİNCİ. ŞAHİN'DEN İLK YARI MESAJI

Eğitim 21.01.2022 - 10:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1676+ kez okundu.
 

OKULLARDA KARNE SEVİNCİ. ŞAHİN'DEN İLK YARI MESAJI

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona erdi   Öğrencilerin karne sevincini yaşadığı dönem sonunda Rize  Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü   Hüseyin ŞAHİN bir mesaj yayınlayarak ilk yarıyı değerlendirdi. işte Şahin'in İeğitim öğretim yılının ilk yarısı ile ilgili  değerlendirme mesajı Tatil dönemleri, eğitim öğretim sürecinin bütün paydaşları açısından, tamamlanan eğitim öğretim yılının zihinsel yorgunluğunu atmak 2. döneme zihinsel zindelikle başlama açısından önemli bir dönemdir. Değerli Çalışma Arkadaşlarım;       Bugün sona erecek olan 2021-2022 Eğitim Öğretim ders yılının ilk dönemi ilçemizde sorunsuz bir şekilde tamamlamış olmasındaki emeklerinizden ve İlçemizde eğitim öğretim gören 6500’u aşkın öğrencimize nitelikli bir eğitim öğretim ortamı sunma ve bu ortamdan verimli bir şekilde öğrencilerimizi yararlandırma çabalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki  dönemde çalışmalarınızı daha da niteliklendirecek şekilde, başarılı bir mesleki çalışma dönemi geçirmenizi diliyorum.     Müdürlüğümüz bünyesinde Genel İdare Hizmetleri Sınıfında görev yapan bütün çalışanlarımıza da eğitim öğretim sürecindeki çalışmalarımıza sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili Öğrenciler;     Zorlu bir dönemin içerisindeki çabalarınızın karşılığını ifade eden karnenizi alacaksınız. Öncelikle akademik başarısına bakmaksızın 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1. dönemi içerisinde okula devam eden bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum.       Bu eğitim öğretim dönemi sonunda bütün derslerden başarılı olarak bir sonraki döneme geçen öğrencilerimizi, dönem içerindeki çalışmaları ile Teşekkür, Takdir,  Başarı, Üstün Başarı ve Onur Belgesi ile ödüllendirilen bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum. Doğal kazanımlarınız ve bireysel çabalarınızın birleşmesi neticesinde çıkılan başarı zirvesinde sürekli olarak kalabilmenin, bu zirveye çıkmaktan daha zor olduğu gerçeğini de hatırlatmak isterim.        Bütün öğrencilerimizin tatil döneminde sosyal kültürel etkinlikler yanında düzenli olarak kitap okuma etkinliğini de yapacaklarına inanıyorum. Sevgili Veliler;       Bizler için en kıymetli varlıklar olan çocuklarımızın karnelerini değerlendirirken, bu karnenin çocuklarımızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarını gösteren bir belge olduğu bilincinde değerlendireceğinize cani gönülden inanıyor ve 2021-2022 Eğitim öğretim yılı içerisinde İlçemizde yürütülen eğitim çalışmalarına sunmuş olduğunuz bütün güzellikler için sizlere teşekkür ediyorum. Tatil döneminde çocuklarımızın kitap okuma çalışmalarının takipçisi olmanızı sizden talep ediyorum.       Son olarak eğitim öğretim sürecinin bütün paydaşlarının güzelliklerle dolu bir tatil dönemi geçirmesini diliyorum.    

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona erdi
 

Öğrencilerin karne sevincini yaşadığı dönem sonunda Rize  Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü   Hüseyin ŞAHİN bir mesaj yayınlayarak ilk yarıyı değerlendirdi.


işte Şahin'in İeğitim öğretim yılının ilk yarısı ile ilgili  değerlendirme mesajı

Tatil dönemleri, eğitim öğretim sürecinin bütün paydaşları açısından, tamamlanan eğitim öğretim yılının zihinsel yorgunluğunu atmak 2. döneme zihinsel zindelikle başlama açısından önemli bir dönemdir.

Değerli Çalışma Arkadaşlarım;
     
Bugün sona erecek olan 2021-2022 Eğitim Öğretim ders yılının ilk dönemi ilçemizde sorunsuz bir şekilde tamamlamış olmasındaki emeklerinizden ve İlçemizde eğitim öğretim gören 6500’u aşkın öğrencimize nitelikli bir eğitim öğretim ortamı sunma ve bu ortamdan verimli bir şekilde öğrencilerimizi yararlandırma çabalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki  dönemde çalışmalarınızı daha da niteliklendirecek şekilde, başarılı bir mesleki çalışma dönemi geçirmenizi diliyorum.
   
Müdürlüğümüz bünyesinde Genel İdare Hizmetleri Sınıfında görev yapan bütün çalışanlarımıza da eğitim öğretim sürecindeki çalışmalarımıza sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.
Sevgili Öğrenciler;
   
Zorlu bir dönemin içerisindeki çabalarınızın karşılığını ifade eden karnenizi alacaksınız. Öncelikle akademik başarısına bakmaksızın 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1. dönemi içerisinde okula devam eden bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum.
     
Bu eğitim öğretim dönemi sonunda bütün derslerden başarılı olarak bir sonraki döneme geçen öğrencilerimizi, dönem içerindeki çalışmaları ile Teşekkür, Takdir,  Başarı, Üstün Başarı ve Onur Belgesi ile ödüllendirilen bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum. Doğal kazanımlarınız ve bireysel çabalarınızın birleşmesi neticesinde çıkılan başarı zirvesinde sürekli olarak kalabilmenin, bu zirveye çıkmaktan daha zor olduğu gerçeğini de hatırlatmak isterim. 
     
Bütün öğrencilerimizin tatil döneminde sosyal kültürel etkinlikler yanında düzenli olarak kitap okuma etkinliğini de yapacaklarına inanıyorum.

Sevgili Veliler;
     
Bizler için en kıymetli varlıklar olan çocuklarımızın karnelerini değerlendirirken, bu karnenin çocuklarımızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarını gösteren bir belge olduğu bilincinde değerlendireceğinize cani gönülden inanıyor ve 2021-2022 Eğitim öğretim yılı içerisinde İlçemizde yürütülen eğitim çalışmalarına sunmuş olduğunuz bütün güzellikler için sizlere teşekkür ediyorum. Tatil döneminde çocuklarımızın kitap okuma çalışmalarının takipçisi olmanızı sizden talep ediyorum.
     
Son olarak eğitim öğretim sürecinin bütün paydaşlarının güzelliklerle dolu bir tatil dönemi geçirmesini diliyorum.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi