Öğrenmenin yaşı yok

Eğitim 13.06.2022 - 21:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2540+ kez okundu.
 

Öğrenmenin yaşı yok

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda bilgi ve beceriler ortaya konuldu.      Öğrenmenin yaşı yok diyerek çok sevdikleri Bağlama çalmayı kurs sayesinde öğrendiklerini söyleyen Sayın Güven İsmet Sözüer ve Kenan Yılmaz’’ öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha öğrendik. Çok özenirdik fakat bugüne kadar çalmayı öğrenememiştik. Halk Eğitim Müdürlüğümüzün Hayat Boyu öğrenme projesinde azim ettik bu kursa katılarak Bağlama çalmayı öğrendik.      Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri İkizdere ilçesinde yoğun bir program yapıldı.2021-22 eğitim yılında İkizdere Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçede 13304 saat süreli 72 kurs açıldı. Bu kurslarda 1240 kursiyer eğitim gördü.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda bilgi ve beceriler ortaya konuldu.

    

Öğrenmenin yaşı yok diyerek çok sevdikleri Bağlama çalmayı kurs sayesinde öğrendiklerini söyleyen Sayın Güven İsmet Sözüer ve Kenan Yılmaz’’ öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha öğrendik. Çok özenirdik fakat bugüne kadar çalmayı öğrenememiştik. Halk Eğitim Müdürlüğümüzün Hayat Boyu öğrenme projesinde azim ettik bu kursa katılarak Bağlama çalmayı öğrendik.

    

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri İkizdere ilçesinde yoğun bir program yapıldı.2021-22 eğitim yılında İkizdere Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçede 13304 saat süreli 72 kurs açıldı. Bu kurslarda 1240 kursiyer eğitim gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi