MİLLİ EĞİTİM BAKANI DEĞİŞİR MU?

Siyaset 27.07.2022 - 09:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2276+ kez okundu.
 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI DEĞİŞİR MU?

Mili Eğitim Bakanlığında Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz yakın arkadaşı ve dostu olan Osman Sezgin’i Bakan yardımcılığı makamına getirdi… Milli Eğitim Bakanlığında Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz rüzgarı esmeye başladı. Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz’la ilgili geçtiğimiz gün sitemize yayınlanan bir haberde Mahmut Özer sonrası Milli Eğitim Bakanlığı için Nazif Yılmaz’ın Bakanlığa giden yolun taşlarını döşediğini yazmıştık. İLGİLİ HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN... Nazif Yılmaz’ın , Bakan Mahmut Özer’den rahatsız olduğu Milli Eğitim Bakanlığında milli görüşçü kişileri görevden alıp yerine Ak Parti ile alakası olmayan seküler kişileri göreve getirdiği yönünde İstanbul’da STK’lara sitem ettiği biliniyor. Nazif Yılmaz , Milli Eğitim Bakanlığına giden yolda kritik bir hamle daha yaptı. Mahmut Özer’e rağmen yakın arkadaşı ve dostu olan Osman Sezgin’i Bakan yardımcılığı makamına getirdi… Mahmut Özer’in Bakan yardımcılığına Nazif Yılmaz’ın atamasından sonra huzursuz olduğu ve birim amirleri toplantısında Nazif Yılmaz’a yönelik ; bazı arkadaşlar hakkımızda seküler yakıştırması yapıyor diye sitem ettiği biliniyor. Bakan olmak isteyen Nazif Yılmaz’ın İstanbul ilinde İstanbul il müdürü ve kendisine yakın il müdürleriyle zaman zaman toplantılar yaptığı bu toplantılara Stk başkanlarınında katıldığı biliniyor. Nazif Yılmaz’ın bir sonraki hamlesinin İstanbul il müdürü Levent Yazıcı’yı Personel genel müdürü olarak getirmek istemesi olduğu ayyuka çıkmış durumda… Keza İstanbul İl müdürü Levent Yazıcı Ziya Selçuk döneminin de en gözde il müdürüydü. Ziya Selçuk tarafından İstanbul il müdürü yapılmış yine yine Ziya Selçuk tarafından genel müdür yapılmak istenmişti.  Mahmut Özer döneminde de en gözde il müdürü olmayı başara Levent Yazıcı , tüm ekibini Mahmut Özer’e il müdürü , ilçe müdürü, daire başkanı yaptırarak paralel personel genel müdürü gibi çalışmıştı. Levent Bey yine doğru ata oynayarak Nazif Yılmaz’ın Bakanlığında yeni dönemde de oyun kurucu olmak istiyor ve Nazif Yılmaz’la hareket ediyor. Mahmut Özer’in aslında Nazif Yılmaz’ın Bakan olma isteğinden rahatsızlık duymaması lazım. Mahmut Özer’de kendisini Bakan yardımcısı yapan önceki Bakan Ziya Selçuk’un diğer iki Bakan yardımcıyla işbirliği yapıp altını oyup gönderen ve yerine geçen kişidir. Ziya Selçuk’un Bakanlık yaptığı dönemde en çok kıymet verdiği Bakan yardımcısı olan Mahmut Özer, Bakan olduktan sonra Ziya Selçuk’un köpeğine bile tahammül edemeyip Milli Eğitim Bakanlığından gönderecek kadar Ziya Selçuk’tan nefret ettiğini ortaya koymuştu… Sözün özü ; etme bulma Dünya’sı ! Mahmut Özer Bakan yardımcısıyken Bakan’ı Ziya Selçuk’a ne yaptıysa şimdi aynısını Nazif Yılmaz kendi Bakanı Mahmut Özer’e yapmaktadır. Mahmut Özer, Ziya Selçuk’u gönderip yerine geçmeyi başardı. Bakalım Nazif Yılmaz, Mahmut Özer’i gönderip yerine geçmeyi başarabilecek mi ? Tarih tekerrür edecek mi ? Kişi yaşattığını yaşamadan ölecek mi ? İlahi adalet tecelli edecek mi ? İzleyip göreceğiz…  

Mili Eğitim Bakanlığında Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz yakın arkadaşı ve dostu olan Osman Sezgin’i Bakan yardımcılığı makamına getirdi…


Milli Eğitim Bakanlığında Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz rüzgarı esmeye başladı.


Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz’la ilgili geçtiğimiz gün sitemize yayınlanan bir haberde Mahmut Özer sonrası Milli Eğitim Bakanlığı için Nazif Yılmaz’ın Bakanlığa giden yolun taşlarını döşediğini yazmıştık.


İLGİLİ HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN...


Nazif Yılmaz’ın , Bakan Mahmut Özer’den rahatsız olduğu Milli Eğitim Bakanlığında milli görüşçü kişileri görevden alıp yerine Ak Parti ile alakası olmayan seküler kişileri göreve getirdiği yönünde İstanbul’da STK’lara sitem ettiği biliniyor.


Nazif Yılmaz , Milli Eğitim Bakanlığına giden yolda kritik bir hamle daha yaptı.


Mahmut Özer’e rağmen yakın arkadaşı ve dostu olan Osman Sezgin’i Bakan yardımcılığı makamına getirdi…


Mahmut Özer’in Bakan yardımcılığına Nazif Yılmaz’ın atamasından sonra huzursuz olduğu ve birim amirleri toplantısında Nazif Yılmaz’a yönelik ; bazı arkadaşlar hakkımızda seküler yakıştırması yapıyor diye sitem ettiği biliniyor.


Bakan olmak isteyen Nazif Yılmaz’ın İstanbul ilinde İstanbul il müdürü ve kendisine yakın il müdürleriyle zaman zaman toplantılar yaptığı bu toplantılara Stk başkanlarınında katıldığı biliniyor.


Nazif Yılmaz’ın bir sonraki hamlesinin İstanbul il müdürü Levent Yazıcı’yı Personel genel müdürü olarak getirmek istemesi olduğu ayyuka çıkmış durumda…


Keza İstanbul İl müdürü Levent Yazıcı Ziya Selçuk döneminin de en gözde il müdürüydü. Ziya Selçuk tarafından İstanbul il müdürü yapılmış yine yine Ziya Selçuk tarafından genel müdür yapılmak istenmişti. 


Mahmut Özer döneminde de en gözde il müdürü olmayı başara Levent Yazıcı , tüm ekibini Mahmut Özer’e il müdürü , ilçe müdürü, daire başkanı yaptırarak paralel personel genel müdürü gibi çalışmıştı.


Levent Bey yine doğru ata oynayarak Nazif Yılmaz’ın Bakanlığında yeni dönemde de oyun kurucu olmak istiyor ve Nazif Yılmaz’la hareket ediyor.


Mahmut Özer’in aslında Nazif Yılmaz’ın Bakan olma isteğinden rahatsızlık duymaması lazım.


Mahmut Özer’de kendisini Bakan yardımcısı yapan önceki Bakan Ziya Selçuk’un diğer iki Bakan yardımcıyla işbirliği yapıp altını oyup gönderen ve yerine geçen kişidir.


Ziya Selçuk’un Bakanlık yaptığı dönemde en çok kıymet verdiği Bakan yardımcısı olan Mahmut Özer, Bakan olduktan sonra Ziya Selçuk’un köpeğine bile tahammül edemeyip Milli Eğitim Bakanlığından gönderecek kadar Ziya Selçuk’tan nefret ettiğini ortaya koymuştu…


Sözün özü ; etme bulma Dünya’sı !


Mahmut Özer Bakan yardımcısıyken Bakan’ı Ziya Selçuk’a ne yaptıysa şimdi aynısını Nazif Yılmaz kendi Bakanı Mahmut Özer’e yapmaktadır.


Mahmut Özer, Ziya Selçuk’u gönderip yerine geçmeyi başardı.


Bakalım Nazif Yılmaz, Mahmut Özer’i gönderip yerine geçmeyi başarabilecek mi ?


Tarih tekerrür edecek mi ?


Kişi yaşattığını yaşamadan ölecek mi ?


İlahi adalet tecelli edecek mi ?

İzleyip göreceğiz…
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi