MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BUGÜNLERE GELDİK”

Siyaset 13.08.2022 - 17:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1901+ kez okundu.
 

MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BUGÜNLERE GELDİK”

İL BAŞKANI ALİM “MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE  BUGÜNLERE GELDİK” AK Partinin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Tuzcuoğlu Memişağa Parkında  vatandaşlara aşure, lokma ikramında bulunan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “Milletimizden aldığımız güçle bu günlere geldik. Bir olduk 21 olduk. Bu kutlamayı da yine vatandaşlarımızla bir arada olarak yapmak istedik” dedi. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak,İl Gençlik Kolu Başkanı Mariye Müberra Arıcı ve teşkilat mensupları AK Partinin 21.kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Tuzcuoğlu Memişağa Parkında  vatandaşlara aşure, lokma ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıl dönümü mesajını dağıttı.  AK Partinin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini aktaran İl Başkanı İshak Alim “ Partimizin Allah’a hamdolsun 21. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız.14 Ağustos 2001 yılında “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı” sloganı ile siyaset tarihinde yerini alan girdiği tüm seçimlerden halkın teveccühü ile zaferle çıkan AK Partimiz 21 yaşında. Kuruluşumuzdan günümüze kadar hep yanımızda olan teşkilat mensuplarımıza ve milletimize şükran borçluyuz. Milletimizden aldığımız güçle bu günlere geldik. Bir olduk 21 olduk. Bu kutlamayı da yine vatandaşlarımızla bir arada olarak yapmak istedik. İçinde bulunduğumuz muharrem ayının nişanesi birlik,beraberlik ve dayanışmanın sembolü aşure ve geleneksel tatlılarımızdan lokma ile vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıl dönümümüzle ilgili mesajını hemşehrilerimize iletmek istedik. Partimizin birlik ve beraberlik içinde başarılarla dolu  daha nice 21’li yaşları olmasını dilerim” dedi.  

İL BAŞKANI ALİM “MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE  BUGÜNLERE GELDİK”

AK Partinin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Tuzcuoğlu Memişağa Parkında  vatandaşlara aşure, lokma ikramında bulunan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “Milletimizden aldığımız güçle bu günlere geldik. Bir olduk 21 olduk. Bu kutlamayı da yine vatandaşlarımızla bir arada olarak yapmak istedik” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak,İl Gençlik Kolu Başkanı Mariye Müberra Arıcı ve teşkilat mensupları AK Partinin 21.kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Tuzcuoğlu Memişağa Parkında  vatandaşlara aşure, lokma ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıl dönümü mesajını dağıttı. 

AK Partinin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini aktaran İl Başkanı İshak Alim “ Partimizin Allah’a hamdolsun 21. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız.14 Ağustos 2001 yılında “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı” sloganı ile siyaset tarihinde yerini alan girdiği tüm seçimlerden halkın teveccühü ile zaferle çıkan AK Partimiz 21 yaşında. Kuruluşumuzdan günümüze kadar hep yanımızda olan teşkilat mensuplarımıza ve milletimize şükran borçluyuz. Milletimizden aldığımız güçle bu günlere geldik. Bir olduk 21 olduk. Bu kutlamayı da yine vatandaşlarımızla bir arada olarak yapmak istedik. İçinde bulunduğumuz muharrem ayının nişanesi birlik,beraberlik ve dayanışmanın sembolü aşure ve geleneksel tatlılarımızdan lokma ile vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıl dönümümüzle ilgili mesajını hemşehrilerimize iletmek istedik. Partimizin birlik ve beraberlik içinde başarılarla dolu  daha nice 21’li yaşları olmasını dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi