MHP DEN KÖYÜM BENİM PROGRAMI RİZE'DE GERÇEKLEŞTİ

Siyaset 26.11.2022 - 10:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3157+ kez okundu.
 

MHP DEN KÖYÜM BENİM PROGRAMI RİZE'DE GERÇEKLEŞTİ

Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Köyüm Benim temalı köy ziyaretleri kapsamında İkizdere İlçesi Güneyce Köyü’nde Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile birlikte MYK üyeleri köylülerle buluştu.        Güneyce Köyünde yoğun bir katılımla yapılan toplantının açılış konuşmasını İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun yaptı. Uzun konuşmasında’ ’Genel Başkanımızın talimatlarını Güneyce köyümüzde toplanarak yerine getiriyoruz. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum’’ dedi. MKYK Üyelerinden Zeki Anıt, İdris Aydın ve Abdullah Bahadır Alperen seçime kadar her gün sahadayız Genel Başkanımız bizden 300 Milletvekili ve Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için destek istiyor dediler.                                Gezi ve 15 Temmuz hain girişimidir      Türkiye’nin düşmanı çok olan bir coğrafyada bulunduğunu söyleyen Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’’  çok tehlikeli badireler atlattık. MHP Türkiye’nin çimentosudur. Bunun değerini bilmemiz lazım. MHP olarak iki yıldır sahadayız. İl ve İlçe buluşmalarını bitirdik şimdi köy buluşmalarını yapıyoruz. 2023 seçimini çok önemsiyoruz. Genel Başkanımız 2023 seçiminde 250-300 milletvekili ile mecliste daha güçlü olmalıyız derken bizden sizden destek itiyor. Gezi olaylarında bahane ağaç değildi, MİT Tırları bizi dışarda yargılattırdı, Türkiye kimsenin iç işlerine karışmaz.15 Temmuz hep dış hainlerin işidir.2015 de düşürülen Rus uçağı Feto girişiminin çalışmasıydı.15 Temmuz akşamı bir tek MHP nin ışıkları yanıyordu. O gece Genel Merkezde benimle birlikte Genel Başkan ve Atilla Kaya vardı. Onların derdi Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Sandıkta 85 milyon hak veya batıl tercihi yapacak” dedi.     Köyüm Benim programına İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İl Başkanı İhsan Alkan, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir İl ve İlçe yönetiminden kurul üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Köyüm Benim temalı köy ziyaretleri kapsamında İkizdere İlçesi Güneyce Köyü’nde Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile birlikte MYK üyeleri köylülerle buluştu. 
     
Güneyce Köyünde yoğun bir katılımla yapılan toplantının açılış konuşmasını İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun yaptı. Uzun konuşmasında’ ’Genel Başkanımızın talimatlarını Güneyce köyümüzde toplanarak yerine getiriyoruz. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum’’ dedi. MKYK Üyelerinden Zeki Anıt, İdris Aydın ve Abdullah Bahadır Alperen seçime kadar her gün sahadayız Genel Başkanımız bizden 300 Milletvekili ve Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için destek istiyor dediler. 
                             
Gezi ve 15 Temmuz hain girişimidir
   
 Türkiye’nin düşmanı çok olan bir coğrafyada bulunduğunu söyleyen Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’’  çok tehlikeli badireler atlattık. MHP Türkiye’nin çimentosudur. Bunun değerini bilmemiz lazım. MHP olarak iki yıldır sahadayız. İl ve İlçe buluşmalarını bitirdik şimdi köy buluşmalarını yapıyoruz. 2023 seçimini çok önemsiyoruz. Genel Başkanımız 2023 seçiminde 250-300 milletvekili ile mecliste daha güçlü olmalıyız derken bizden sizden destek itiyor. Gezi olaylarında bahane ağaç değildi, MİT Tırları bizi dışarda yargılattırdı, Türkiye kimsenin iç işlerine karışmaz.15 Temmuz hep dış hainlerin işidir.2015 de düşürülen Rus uçağı Feto girişiminin çalışmasıydı.15 Temmuz akşamı bir tek MHP nin ışıkları yanıyordu. O gece Genel Merkezde benimle birlikte Genel Başkan ve Atilla Kaya vardı. Onların derdi Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Sandıkta 85 milyon hak veya batıl tercihi yapacak” dedi.
    Köyüm Benim programına İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İl Başkanı İhsan Alkan, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir İl ve İlçe yönetiminden kurul üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi