Maaşlar Bin TL artışla 5 bin 500 TL.’ye çıktı.

Sendika 16.08.2021 - 14:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2140+ kez okundu.
 

Maaşlar Bin TL artışla 5 bin 500 TL.’ye çıktı.

Koop-İş Sendikası Trabzon Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu Trabzon Yol-İş Holiday Otel'de tek liste ile yapıldı. Genel kurulda Haydar Boğuşli tekrar Şube Başkanlığına seçildi. Koop-İş Sendikası Genel Sekreteri Metin Güney,  Koop-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Osman Aksoy, Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Şube Başkanları ve sendika üyeleri de kongreye yoğun ilgi gösterdi. TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-iş Genel Başkanı Eyüp Alemdar Covid tedavisi gördüğü için video mesajıyla genel kurula seslendi.    Kongrede konuşan Koop-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Haydar Boğuşli, “Genel Başkan Eyüp Alemdar’ın sağlık durumu ile ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini ifade ederek son 4 yılda yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Boğuşli, pek çok yeni işyerini sendikamız ailesine kattık, Şube üye sayımızı 4 yıl önceki duruma göre 3 kat artırdık. Koop-İş Sendikası’nda örgütlü olmaktan bu büyük ve güçlü sendikanın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Ben ve kurullardaki tüm arkadaşlarım, sizlerin mutluluğu ve refahı için var gücümüzle çalıştık. Sizlere daha iyi çalışma koşulları, daha adil ücret, daha çok sosyal haklar kazandırmak için, insan onuruna yaraşır bir yaşam sunabilmek için Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda hizmet ettik. Ordu Üniversitesinde Büro işkolunda çalışan arkadaşlarımızın maaşları Bin Tl artışla 5bin 500Tl’ye çıktı.  Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan beyin işçilere verdiği zam dolayısıyla mutluluktan gözleri doluyor. Duyduğu memnuniyeti açıkca dile getiriyor. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Bütün işçi arkadaşlarımızın böyle işverenlerle çalışmasını temenni ediyoruz.” dedi.     Boğuşli’nin konuşmasının ardından Koop-iş Genel Sekreteri Metin Güney bir konuşma yaparak Genel Kurula seslendi.       Yapılan seçimlerin ardından Şube Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulları aşağıdaki şekilde oluştu:  YÖNETİM KURULU  Haydar Boğuşli - Şube Başkanı Fikri Öksüz - Şube İdari Sekreteri Melek Tunç - Şube Mali Sekreteri Gülay Çamurali - Şube Teşkilat Sekreteri Sami Demir - Şube Eğitim Sekreteri  DENETLEME KURULU  Cemil Hamza Yalçın Sarı Ahmet Ali Türüt Hatice Aktepe Yavuz Doruk  DİSİPLİN KURULU  İlhan Demet Coşar Özkara Nurbay Su Tuncay Tut Oktay Pehlivan 

Koop-İş Sendikası Trabzon Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu Trabzon Yol-İş Holiday Otel'de tek liste ile yapıldı. Genel kurulda Haydar Boğuşli tekrar Şube Başkanlığına seçildi. Koop-İş Sendikası Genel Sekreteri Metin Güney,  Koop-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Osman Aksoy, Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Şube Başkanları ve sendika üyeleri de kongreye yoğun ilgi gösterdi. TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-iş Genel Başkanı Eyüp Alemdar Covid tedavisi gördüğü için video mesajıyla genel kurula seslendi. 

 

Kongrede konuşan Koop-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Haydar Boğuşli, “Genel Başkan Eyüp Alemdar’ın sağlık durumu ile ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini ifade ederek son 4 yılda yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Boğuşli, pek çok yeni işyerini sendikamız ailesine kattık, Şube üye sayımızı 4 yıl önceki duruma göre 3 kat artırdık. Koop-İş Sendikası’nda örgütlü olmaktan bu büyük ve güçlü sendikanın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Ben ve kurullardaki tüm arkadaşlarım, sizlerin mutluluğu ve refahı için var gücümüzle çalıştık. Sizlere daha iyi çalışma koşulları, daha adil ücret, daha çok sosyal haklar kazandırmak için, insan onuruna yaraşır bir yaşam sunabilmek için Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda hizmet ettik. Ordu Üniversitesinde Büro işkolunda çalışan arkadaşlarımızın maaşları Bin Tl artışla 5bin 500Tl’ye çıktı.  Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan beyin işçilere verdiği zam dolayısıyla mutluluktan gözleri doluyor. Duyduğu memnuniyeti açıkca dile getiriyor. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Bütün işçi arkadaşlarımızın böyle işverenlerle çalışmasını temenni ediyoruz.” dedi.  

 

Boğuşli’nin konuşmasının ardından Koop-iş Genel Sekreteri Metin Güney bir konuşma yaparak Genel Kurula seslendi.  

 

 

Yapılan seçimlerin ardından Şube Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulları aşağıdaki şekilde oluştu: 

YÖNETİM KURULU 

Haydar Boğuşli - Şube Başkanı
Fikri Öksüz - Şube İdari Sekreteri
Melek Tunç - Şube Mali Sekreteri
Gülay Çamurali - Şube Teşkilat Sekreteri
Sami Demir - Şube Eğitim Sekreteri 

DENETLEME KURULU 

Cemil Hamza
Yalçın Sarı
Ahmet Ali Türüt
Hatice Aktepe
Yavuz Doruk 

DİSİPLİN KURULU 

İlhan Demet
Coşar Özkara
Nurbay Su
Tuncay Tut
Oktay Pehlivan 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi