Kripto paraya yatırım vaadiyle dolandırdılar

BARTIN 23.06.2022 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2610+ kez okundu.
 

Kripto paraya yatırım vaadiyle dolandırdılar

BARTIN’da bir kişiyi kripto para kazanma vaadiyle dolandırarak 24 bin euro alan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.     Bartın’da yaşayan V.B. (25), sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ulaşan Z.K.'nın kripto paraya yatırım yaparak, kazanç elde edebileceği vaadine inandı. V.B. kendisine verilen farklı banka hesaplara 24 bin euro yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan V.B., durumu polise bildirerek, şikayetçi oldu. Polisin yaptığı çalışmalarla Z.K. Adana’da, M.G.K. Mersin’de yakalandı. Evlerindeki aramalarda 4 cep telefonu, 2 tablet, 2 sim kart ve farklı bankalara ait 8 banka kartı ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının sonrasında adliyeye sevk edilen M.G.K., adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Z.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

BARTIN’da bir kişiyi kripto para kazanma vaadiyle dolandırarak 24 bin euro alan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.  

 

Bartın’da yaşayan V.B. (25), sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ulaşan Z.K.'nın kripto paraya yatırım yaparak, kazanç elde edebileceği vaadine inandı. V.B. kendisine verilen farklı banka hesaplara 24 bin euro yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan V.B., durumu polise bildirerek, şikayetçi oldu. Polisin yaptığı çalışmalarla Z.K. Adana’da, M.G.K. Mersin’de yakalandı. Evlerindeki aramalarda 4 cep telefonu, 2 tablet, 2 sim kart ve farklı bankalara ait 8 banka kartı ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının sonrasında adliyeye sevk edilen M.G.K., adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Z.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi