KARADENİZLİ SANATÇI GEÇMİŞTRKİ DRAMLARI ANLATTI GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Magazin 27.01.2021 - 10:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2429+ kez okundu.
 

KARADENİZLİ SANATÇI GEÇMİŞTRKİ DRAMLARI ANLATTI GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Cengiz Kurtoğlu: Üvey annem beni buz gibi suyla yıkar ve döverdi Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, konuk olduğu bir programda öz annesinin küçüklüğünde evi terk etmesinin ardından üvey annesinden gördüğü işkenceyi anlattı. Arabesk müziğin usta sesi Cengiz Kurtoğlu, ‘Lerzan’la Çok Mutlu’ programına konuk oldu. Kurtoğlu, çocukluk yıllarında annesinin evi terk ettiği söyledi. Sanatçı, babasının başka biriyle evlenmesi sonrası üvey annesiyle yaşadıklarını anlatırken canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. “ÜVEY ANNEMDEN ŞİDDET GÖRDÜM” Kurtoğlu, çocukluğunda çok acılı günler yaşadığını söyledi: “Annem 4 yaşındayken evi terk etti ve babam başka bir kadınla evlendi. Çocuklukta yaşadığım çile babamın bu evliliğiyle başladı. Çocuk yaşta üvey annemden şiddet gördüm. Kış ayında buz gibi suyla beni yıkardı. Ardından da döverdi.”

Cengiz Kurtoğlu: Üvey annem beni buz gibi suyla yıkar ve döverdi


Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, konuk olduğu bir programda öz annesinin küçüklüğünde evi terk etmesinin ardından üvey annesinden gördüğü işkenceyi anlattı.


Arabesk müziğin usta sesi Cengiz Kurtoğlu, ‘Lerzan’la Çok Mutlu’ programına konuk oldu. Kurtoğlu, çocukluk yıllarında annesinin evi terk ettiği söyledi.


Sanatçı, babasının başka biriyle evlenmesi sonrası üvey annesiyle yaşadıklarını anlatırken canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.


“ÜVEY ANNEMDEN ŞİDDET GÖRDÜM”


Kurtoğlu, çocukluğunda çok acılı günler yaşadığını söyledi: “Annem 4 yaşındayken evi terk etti ve babam başka bir kadınla evlendi. Çocuklukta yaşadığım çile babamın bu evliliğiyle başladı. Çocuk yaşta üvey annemden şiddet gördüm. Kış ayında buz gibi suyla beni yıkardı. Ardından da döverdi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi