KALBİNİZE BİR SORUN HAYAT VERMEK İSTER Mİ

Sağlık 06.11.2022 - 23:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2190+ kez okundu.
 

KALBİNİZE BİR SORUN HAYAT VERMEK İSTER Mİ

''ORGAN BAĞIŞIYLA UMUT OLUN '' Devlet hastanesi olarak Organ Bağışı Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler  düzenlenerek organ bağışının önemine dikkat çekiliyor. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle dün  AVM'de bugün de 15 Temmuz meydanında birer stant kuruldu. Kurulan stantlarda,  Devlet Hastanesi organ nakil koordinatörü Oğuz Polat ve Devlet Hastanesi cerrahi yoğun bakım kilinik destek elemanı Burak Büyük organ bağışının önemi anlatılırken, gönüllü bağışçılardan da bağışlar alındı. Oğuz Polat , 3_9 Kasım organ bağış haftası Rize devlet hastanesi olarak etkinliklerimiz bir hafta devam edecek Cumartesi AVM'de etkinliğimiz yapıldı Pazar günü Rize Meydan parkında etkinliğimiz devam ediyor Pazartesi günü Fener Mahallesindeki RTE Üniveristesi kampüsünde , salı günü Tial lisesinde, Çarsamba günü de Çaykur Genel müdürlüğünde etkinliğimiz olacaktır. Orhan basigisi ve farkindalik eğitimlerimiz devam ediyor şeklinde konuştu. Standı, spontane olarak geçerken görüp ziyaret eden   Yasemin Özçelik de uzun yıllar önce bağışladığı organlarının kaydını yenileyerek organ bağışına dikkat çekti

''ORGAN BAĞIŞIYLA UMUT OLUN ''


Devlet hastanesi olarak Organ Bağışı Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler  düzenlenerek organ bağışının önemine dikkat çekiliyor.


3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle dün  AVM'de bugün de 15 Temmuz meydanında birer stant kuruldu.


Kurulan stantlarda,  Devlet Hastanesi organ nakil koordinatörü Oğuz Polat ve Devlet Hastanesi cerrahi yoğun bakım kilinik destek elemanı Burak Büyük organ bağışının önemi anlatılırken, gönüllü bağışçılardan da bağışlar alındı.


Oğuz Polat , 3_9 Kasım organ bağış haftası Rize devlet hastanesi olarak etkinliklerimiz bir hafta devam edecek Cumartesi AVM'de etkinliğimiz yapıldı Pazar günü Rize Meydan parkında etkinliğimiz devam ediyor Pazartesi günü Fener Mahallesindeki RTE Üniveristesi kampüsünde , salı günü Tial lisesinde, Çarsamba günü de Çaykur Genel müdürlüğünde etkinliğimiz olacaktır. Orhan basigisi ve farkindalik eğitimlerimiz devam ediyor şeklinde konuştu.


Standı, spontane olarak geçerken görüp ziyaret eden   Yasemin Özçelik de uzun yıllar önce bağışladığı organlarının kaydını yenileyerek organ bağışına dikkat çekti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi