Kafeteryada yangın: 8 yaralı

ARTVİN 13.12.2021 - 00:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2495+ kez okundu.
 

Kafeteryada yangın: 8 yaralı

ARTVİN'de bir kafeteryada çıkan yangında 8 kişi hafif şekilde yaralanırken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.   Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında bir kafeteryada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden müşteriler dışarıya kaçışırken, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada ellerinde yanıklar oluşan 8 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Artvin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

ARTVİN'de bir kafeteryada çıkan yangında 8 kişi hafif şekilde yaralanırken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

 

Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında bir kafeteryada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden müşteriler dışarıya kaçışırken, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada ellerinde yanıklar oluşan 8 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Artvin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi