İZMİR EGE ÖĞRENCİ YURDU YENİLENDİ VE KULLANIMA HAZIR

Türkiye 05.09.2022 - 09:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2456+ kez okundu.
 

İZMİR EGE ÖĞRENCİ YURDU YENİLENDİ VE KULLANIMA HAZIR

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrenciler için daha konforlu bir hale getirilerek yenilenen, İzmir Ege Öğrenci Yurdu’nun kullanımına hazır olduğunu duyurdu. Bakan Kasapoğlu mesajında, " Yeni eğitim-öğretim yılına girerken yenilenen ve sizler için hazırlanan İzmir Ege Öğrenci Yurdumuz 3.960 kapasitesiyle sizlerin heyecanını paylaşmayı bekliyor. İzmir’e hayırlı olsun." dedi. Tüm öğrencimizin yuvası olmayı hedef edinen Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir’de 2002 yılında 6.240 kişilik öğrenci kapasitesine sahipken, bu yıl 23.905 öğrenciye yurt imkanı sağlıyor  

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrenciler için daha konforlu bir hale getirilerek yenilenen, İzmir Ege Öğrenci Yurdu’nun kullanımına hazır olduğunu duyurdu.


Bakan Kasapoğlu mesajında, " Yeni eğitim-öğretim yılına girerken yenilenen ve sizler için hazırlanan İzmir Ege Öğrenci Yurdumuz 3.960 kapasitesiyle sizlerin heyecanını paylaşmayı bekliyor. İzmir’e hayırlı olsun." dedi.


Tüm öğrencimizin yuvası olmayı hedef edinen Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir’de 2002 yılında 6.240 kişilik öğrenci kapasitesine sahipken, bu yıl 23.905 öğrenciye yurt imkanı sağlıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi