İSMİ RİZE'DE YAŞATILACAK. ADINA ANAOKULU AÇILDI

Eğitim 10.11.2022 - 18:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2715+ kez okundu.
 

İSMİ RİZE'DE YAŞATILACAK. ADINA ANAOKULU AÇILDI

Kokulukaya Ahmet Hamdi Yılmaz Anaokulu Açıldı Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milli Eğitim eski Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’ın adını taşıyan Anaokulu’nun açılışına katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın 10 bin anaokulu projesi kapsamında Salarha Beldesi Kolkulukaya mahallesinde yapılan Ahmet Hamdi Yılmaz Anaokulunun açılışı gerçekleştirildi. Anaokulunun açılışında konuşan Vali Çeber, “Milli Eğitim Bakanlığımızın çok güzel bir projesi ile Ahmet Hamdi Yılmaz Müdürümüzün isminin yaşayacağı okulunun açılışını gerçekleştireceğiz.  Bakanlığımızın okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacı ile başlattığı 10 bin anaokulu projesi kapsamında ilimizde pek çok açılış gerçekleştirdik. Bugünde Kokulukaya mahallemizde Milli Eğitim eski müdürlerimizden Ahmet Hamdi Yılmaz müdürümüzün adını taşıyan okulumuzu açıyoruz. Burada aynı zamanda hem Rizelilerin hem de Müdürümüzün meslektaşlarının kadirşinaslığını görüyoruz. Biz, sevdiğimiz insanları, bu şehre, bu bayrağa, bu devlete ve bu millete hizmet eden insanları unutmuyoruz. Ahmet Hamdi müdürümüzde bu insanlardan birisiydi.  Bu vesile ile okulumuzun yapımına katkı sunan herkese teşekkür eder, minik atmacalarıma başarılar dilerim” dedi. Konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte kurdele kesilerek okulun açılışı gerçekleştirildi. Vali Kemal Çeber, öğrencilerle birlikte okul gezerek, öğrencilere hediyeler verdi.  Açılışa Vali kemal Çeber’in yanı sıra, Ahmet Hamdi Yılmaz’ın ailesi, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve vatandaşlar katıldı.

Kokulukaya Ahmet Hamdi Yılmaz Anaokulu Açıldı

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milli Eğitim eski Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’ın adını taşıyan Anaokulu’nun açılışına katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 10 bin anaokulu projesi kapsamında Salarha Beldesi Kolkulukaya mahallesinde yapılan Ahmet Hamdi Yılmaz Anaokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Anaokulunun açılışında konuşan Vali Çeber, “Milli Eğitim Bakanlığımızın çok güzel bir projesi ile Ahmet Hamdi Yılmaz Müdürümüzün isminin yaşayacağı okulunun açılışını gerçekleştireceğiz. 

Bakanlığımızın okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacı ile başlattığı 10 bin anaokulu projesi kapsamında ilimizde pek çok açılış gerçekleştirdik. Bugünde Kokulukaya mahallemizde Milli Eğitim eski müdürlerimizden Ahmet Hamdi Yılmaz müdürümüzün adını taşıyan okulumuzu açıyoruz. Burada aynı zamanda hem Rizelilerin hem de Müdürümüzün meslektaşlarının kadirşinaslığını görüyoruz. Biz, sevdiğimiz insanları, bu şehre, bu bayrağa, bu devlete ve bu millete hizmet eden insanları unutmuyoruz. Ahmet Hamdi müdürümüzde bu insanlardan birisiydi. 

Bu vesile ile okulumuzun yapımına katkı sunan herkese teşekkür eder, minik atmacalarıma başarılar dilerim” dedi.
Konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte kurdele kesilerek okulun açılışı gerçekleştirildi. Vali Kemal Çeber, öğrencilerle birlikte okul gezerek, öğrencilere hediyeler verdi. 

Açılışa Vali kemal Çeber’in yanı sıra, Ahmet Hamdi Yılmaz’ın ailesi, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi