İNCE AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 20.02.2021 - 22:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1832+ kez okundu.
 

İNCE AİLESİNİN ACI GÜNÜ

İnce Ailesinin Acı Günü Rize Pazar Ziraat Odası Başkanı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurettin İnce’nin Annesi Emine İnce Vefat Etti. Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Doğan ve Orhan İnce ile  merhume Fatma Altayların anneleri 4 Çocuk annesi Emine İnce (85), Rize’de tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Emine İnce’nin cenazesi, 21.02.2021 Pazar) günü Saat 13.00 de Pazar İlçesi Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecek. RizeninSesi   ailesi olarak Merhumeye  Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.  
İnce Ailesinin Acı Günü

Rize Pazar Ziraat Odası Başkanı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurettin İnce’nin Annesi Emine İnce Vefat Etti.

Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Doğan ve Orhan İnce ile  merhume Fatma Altayların anneleri 4 Çocuk annesi Emine İnce (85), Rize’de tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Emine İnce’nin cenazesi, 21.02.2021 Pazar) günü Saat 13.00 de Pazar İlçesi Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecek.

RizeninSesi   ailesi olarak Merhumeye  Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi