İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi. VİDEO

Türkiye 25.08.2022 - 11:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3199+ kez okundu.
 

İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi. VİDEO

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, Yalıkavak yolu üzerinde şarampole yuvarlandı. Kazada Tatlıses'in araçta sıkıştığı belirtilirken, bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Tatlısesi kurtarma çalışmalarının sürdüğü, kaza sırasında kızının da yanında olduğu ifade edildi.   Olay yerine gelen ekipler minibüste sıkışan sanatçı İbrahim Tatlıses’i kurtarmak için çalışma yürütüyor

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi


Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, Yalıkavak yolu üzerinde şarampole yuvarlandı. Kazada Tatlıses'in araçta sıkıştığı belirtilirken, bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Tatlısesi kurtarma çalışmalarının sürdüğü, kaza sırasında kızının da yanında olduğu ifade edildi.

 

Olay yerine gelen ekipler minibüste sıkışan sanatçı İbrahim Tatlıses’i kurtarmak için çalışma yürütüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi