HAKEM VE GÖZLEMCİ SEMİNERİ RİZE'DE YAPILDI

Spor 05.08.2022 - 17:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3226+ kez okundu.
 

HAKEM VE GÖZLEMCİ SEMİNERİ RİZE'DE YAPILDI

MHK yaz Bölgesel hakem ve gözlemciler semineri ilimiz RİZE 'de,MHK üyesi İsmail KÖSE ile Eski FIFA Hakemi eğitimci Cem SATMAZ nezaretinde yapıldı.           Katılımcı olarak,On ilden 112 Hakem ve gözlemci ilimizde seminere katıldı.           BKH, BKYH, CKH, CKYH, BH, BYH, KBYH, BKG, CKG, BG (tüm Klasman futbol hakem ve gözlemcileri) katılımları ile devam eden seminer  Saat 14.00'de başlayıp  Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şehit Uğur KORKMAZ konferans salonunda yapıldı.         Futbol Hakemi ve Gözlemci  Semineri son olarak  Saat 20:00 da Hakemlerin Şenol BİROL spor kompleksinde yapmış oldukları Atletik test ten sonra Sonuçlandı.    

MHK yaz Bölgesel hakem ve gözlemciler semineri ilimiz RİZE 'de,MHK üyesi İsmail KÖSE ile Eski FIFA Hakemi eğitimci Cem SATMAZ nezaretinde yapıldı.
         

Katılımcı olarak,On ilden 112 Hakem ve gözlemci ilimizde seminere katıldı.
         

BKH, BKYH, CKH, CKYH, BH, BYH, KBYH, BKG, CKG, BG (tüm Klasman futbol hakem ve gözlemcileri) katılımları ile devam eden seminer  Saat 14.00'de başlayıp  Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şehit Uğur KORKMAZ konferans salonunda yapıldı.
       

Futbol Hakemi ve Gözlemci  Semineri son olarak  Saat 20:00 da Hakemlerin Şenol BİROL spor kompleksinde yapmış oldukları Atletik test ten sonra Sonuçlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi