Giresunspor Alper Uludağ ile anlaştı

Spor 06.07.2022 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1923+ kez okundu.
 

Giresunspor Alper Uludağ ile anlaştı

Hakan KABAHASANOĞLU / GİRESUN, (DHA) - Spor Toto Süper Ligde ikinci sezonunu geçirecek olan Giresunspor, Alper Uludağ ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Adana Demirspor’da geçiren sol bek Alper Uludağ ile anlaşma sağlayan yeşil beyazlı ekipten yapılan açıklamada, “Giresunspor'umuz 31 yaşındaki defans oyuncusu Alper Uludağ ile anlaşma sağlamıştır. Alper Uludağ, takımımızın Erzurum'da gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampı kadrosuna dahil edilmiştir. Alper Uludağ'a Giresunspor'umuza hoş geldin diyor, Çotanak arma altında başarılı bir sezon diliyoruz” ifadelerine yer verildi.   ALPER ULUDAĞ’IN PERFORMANSI Kariyerinde Aachen, FC Ingolstadt, Kayserispor, Akhisarspor, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor ve Adana Demirspor takımları bulunan 31 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda 19 maçta oynarken 1 kez de rakip fileleri havalandırdı. 

Hakan KABAHASANOĞLU / GİRESUN, (DHA) - Spor Toto Süper Ligde ikinci sezonunu geçirecek olan Giresunspor, Alper Uludağ ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Adana Demirspor’da geçiren sol bek Alper Uludağ ile anlaşma sağlayan yeşil beyazlı ekipten yapılan açıklamada, “Giresunspor'umuz 31 yaşındaki defans oyuncusu Alper Uludağ ile anlaşma sağlamıştır. Alper Uludağ, takımımızın Erzurum'da gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampı kadrosuna dahil edilmiştir. Alper Uludağ'a Giresunspor'umuza hoş geldin diyor, Çotanak arma altında başarılı bir sezon diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

ALPER ULUDAĞ’IN PERFORMANSI Kariyerinde Aachen, FC Ingolstadt, Kayserispor, Akhisarspor, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor ve Adana Demirspor takımları bulunan 31 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda 19 maçta oynarken 1 kez de rakip fileleri havalandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi