Fiskobirlik’te Bayraktar, güven tazeledi

GİRESUN 26.11.2022 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3601+ kez okundu.
 

Fiskobirlik’te Bayraktar, güven tazeledi

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, yeniden başkanlığa seçildi. Birliğin EFİT salonunda, 2021-2022 iş yılı olağan genel kurulu seçimli yapıldı. Bayraktar başkanlığındaki tek listeyle gidilen seçimde, delegelerin oyunun tamamını alan Bayraktar yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.   Birlik olarak iyi yolda gittiklerini belirten Bayraktar, “Biz son bir yılda Fiskobirlik'in markasal gücünü bir değere dönüştürmek için çaba içine girdik. Bir, iki yıl içinde çok ciddi cirolara ulaşacağız. Gece gündüz çalışıyoruz. Şu an depolarımız fındık dolu. Bunları işleyip yaklaşık 28 ülkeye ihraç edeceğiz. Ortaklarımızdan aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi. Bazı kesimler tarafından Toprak Mahsulleri Ofisi’nin alım fiyatından fındık almadıkları için eleştirilerin de olduğu dile getiren Bayraktar, “TMO fındıkta müdahale kurumu olarak yer alıyor. Bizim o fiyattan fındık almamız mümkün değil. Çünkü biz serbest piyasanın bir miktar üzerinde alım yaparak piyasayı dengelemek durumundayız” diye konuştu. Lütfi Bayraktar başkanlığındaki yönetim kurulunda ise Arif Kayalı, Sıtkı Şarman, Murat Kumaş, İrfan Çakar ve Kani Uygun yer aldı. FOTOĞRAFLI

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, yeniden başkanlığa seçildi. Birliğin EFİT salonunda, 2021-2022 iş yılı olağan genel kurulu seçimli yapıldı. Bayraktar başkanlığındaki tek listeyle gidilen seçimde, delegelerin oyunun tamamını alan Bayraktar yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

 

Birlik olarak iyi yolda gittiklerini belirten Bayraktar, “Biz son bir yılda Fiskobirlik'in markasal gücünü bir değere dönüştürmek için çaba içine girdik. Bir, iki yıl içinde çok ciddi cirolara ulaşacağız. Gece gündüz çalışıyoruz. Şu an depolarımız fındık dolu. Bunları işleyip yaklaşık 28 ülkeye ihraç edeceğiz. Ortaklarımızdan aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi. Bazı kesimler tarafından Toprak Mahsulleri Ofisi’nin alım fiyatından fındık almadıkları için eleştirilerin de olduğu dile getiren Bayraktar, “TMO fındıkta müdahale kurumu olarak yer alıyor. Bizim o fiyattan fındık almamız mümkün değil. Çünkü biz serbest piyasanın bir miktar üzerinde alım yaparak piyasayı dengelemek durumundayız” diye konuştu. Lütfi Bayraktar başkanlığındaki yönetim kurulunda ise Arif Kayalı, Sıtkı Şarman, Murat Kumaş, İrfan Çakar ve Kani Uygun yer aldı. FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi