Enerji ve haberleşme kablosu çalan 2 kişi tutuklandı

BARTIN 27.05.2022 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2389+ kez okundu.
 

Enerji ve haberleşme kablosu çalan 2 kişi tutuklandı

BARTIN’ın Uus ilçesinde haberleşme ve enerji nakil kablosu çalan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı.   Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2 kişi tutuklandı. Ulus ilçesinin Güneyören ve Bahçecik köylerinde haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı meydana gelmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonrasında E.Ş., G.T. ve E.G isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden E.Ş., ifadesinin ardından cumhuriyet savcılığı talimatı ile serbest bırakılırken, G.T. ve E.G. isimli şüpheliler kabloları çaldıklarını itiraf etti. Adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BARTIN’ın Uus ilçesinde haberleşme ve enerji nakil kablosu çalan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

 

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2 kişi tutuklandı. Ulus ilçesinin Güneyören ve Bahçecik köylerinde haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı meydana gelmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonrasında E.Ş., G.T. ve E.G isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden E.Ş., ifadesinin ardından cumhuriyet savcılığı talimatı ile serbest bırakılırken, G.T. ve E.G. isimli şüpheliler kabloları çaldıklarını itiraf etti. Adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi