DOKTORUMUZA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Sağlık 02.02.2022 - 20:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2687+ kez okundu.
 

DOKTORUMUZA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

02.02.2022 Çarşamba günü Artvin Devlet Hastanesinde Görev Yapan Tabip Odamız Yönetim Kurulu Üyesi, Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Uğur ÇIKRIKÇILI’ Görevi Esnasında Çalıştığı hastanedeki polikliniğinde Yapılan Menfur Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz.             Hastalarımıza Yardımcı Olabilmek Amacıyla Her Dönem Canla Başla Çalışan Fedakâr Doktorlarımıza Ve Tüm Sağlık Çalışanlarımıza Bu Pandemi Döneminde Ailesini Ve Sevdiklerini Görmeden Geceli Gündüzlü Can siparene Vazife Yapan Fedakâr Hekimimize Yapılan Bu Alçakça Saldırı, Saldırganın Nasıl Bir Düşünce İle Ve Her Ne Amaçla Yapılırsa Yapılsın Mazur Görülebilecek Bir Tarafı Olamaz.             Biz, Rize-Artvin Tabip Odası Olarak Bu Menfur Saldırıda Yönetim Kurulu Üyemiz ve Meslektaşımızın Yanında olacağımızı belirtirken Yapılan Saldırıyı Bir Kez Daha Şiddetle Kınıyoruz. Kendisine Geçmiş Olsun Dileklerimizi Bildirir, Vereceği Her Türlü Mücadelede Arkasında Olacağımızı Belirtiriz. Saldırganın adli işlemler için karakolda olduğunu ve tutuklanmasını beklediğimizi belirtirken akıbetinin takipçisi olacağız ve sonuna kadar bu olayı takip edeceğiz.                                                                                                                         Doç.Dr. Kazım ŞAHİN Tabip Odası Yönetim Kurulu Adına Oda Başkanı

02.02.2022 Çarşamba günü Artvin Devlet Hastanesinde Görev Yapan Tabip Odamız Yönetim Kurulu Üyesi, Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Uğur ÇIKRIKÇILI’ Görevi Esnasında Çalıştığı hastanedeki polikliniğinde Yapılan Menfur Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz.

           
Hastalarımıza Yardımcı Olabilmek Amacıyla Her Dönem Canla Başla Çalışan Fedakâr Doktorlarımıza Ve Tüm Sağlık Çalışanlarımıza Bu Pandemi Döneminde Ailesini Ve Sevdiklerini Görmeden Geceli Gündüzlü Can siparene Vazife Yapan Fedakâr Hekimimize Yapılan Bu Alçakça Saldırı, Saldırganın Nasıl Bir Düşünce İle Ve Her Ne Amaçla Yapılırsa Yapılsın Mazur Görülebilecek Bir Tarafı Olamaz.

           
Biz, Rize-Artvin Tabip Odası Olarak Bu Menfur Saldırıda Yönetim Kurulu Üyemiz ve Meslektaşımızın Yanında olacağımızı belirtirken Yapılan Saldırıyı Bir Kez Daha Şiddetle Kınıyoruz. Kendisine Geçmiş Olsun Dileklerimizi Bildirir, Vereceği Her Türlü Mücadelede Arkasında Olacağımızı Belirtiriz.


Saldırganın adli işlemler için karakolda olduğunu ve tutuklanmasını beklediğimizi belirtirken akıbetinin takipçisi olacağız ve sonuna kadar bu olayı takip edeceğiz.

               

                                                                                                       
Doç.Dr. Kazım ŞAHİN
Tabip Odası Yönetim Kurulu Adına
Oda Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi