DİKKAT ! RİZE'DE COVİD VAKALARINA KARŞI ÖNEMLİ UYARILAR

Sağlık 14.07.2022 - 20:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2221+ kez okundu.
 

DİKKAT ! RİZE'DE COVİD VAKALARINA KARŞI ÖNEMLİ UYARILAR

RİZE Sağlık müdürlüğünden edindiğimiz  bilgiler doğrultusunda, covid salgınının az da olsa İlimizde kıpırdadığını,gereken önlemlerin hastanelerimizde alındığı bilgisine ulaşıldı.       Eğitim  Araştırma  ve Devlet hastanelerinde önlemler alındığını, bu doğrultuda hastanelerde covid servislerin açıldığı, öğrenilirken, ciddi bir yatan hasta olmamasına rağmen, vatandaşların toplu taşıma araçlarına binerken veya  kalabalık ortamlarda, maske ve  mesafeye dikkat etmeleri gerektiğini ifade edildi.   Bayram tatilinde sonra ilimizdeki bütün hastanelerde  ve sağlık ocaklarında aşılamaların  devam edeceğini vatandasların bu konuda duyarlı olmaları istendi

RİZE Sağlık müdürlüğünden edindiğimiz  bilgiler doğrultusunda, covid salgınının az da olsa İlimizde kıpırdadığını,gereken önlemlerin hastanelerimizde alındığı bilgisine ulaşıldı.

     
Eğitim  Araştırma  ve Devlet hastanelerinde önlemler alındığını, bu doğrultuda hastanelerde covid servislerin açıldığı, öğrenilirken, ciddi bir yatan hasta olmamasına rağmen, vatandaşların toplu taşıma araçlarına binerken veya  kalabalık ortamlarda, maske ve  mesafeye dikkat etmeleri gerektiğini ifade edildi.
 

Bayram tatilinde sonra ilimizdeki bütün hastanelerde  ve sağlık ocaklarında aşılamaların  devam edeceğini vatandasların bu konuda duyarlı olmaları istendi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi