Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Ustaosmanoğlunun cenazesine katıldı

Türkiye 24.06.2022 - 15:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2461+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Ustaosmanoğlunun cenazesine katıldı

Mahmut Ustaosmanoğlu için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi   Ustaosmanoğlu’nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yerine cemaatin liderinin Hasan Kılıç olacağını söyledi.    Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Ustaosmanoğlunun cenazesine katıldı "İLİM, İRFAN VE HİKMET SAHİBİ ÖNDERİMİZİ EBEDİYETE UĞURLUYORUZ" Cenazede cemaate seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün ilim, irfan ve hikmet sahibi bir önderimizi ebediyete yolcu ediyoruz. Hoca efendi hazretlerini 65-66 yıllarındayken Fatih İmam Hatip’te öğrenciyim, Cuma namazlarında genelde İsmailağa Camii’ne gelir orada kendisini dinlerdik, orada kendisiyle müşerref olurduk. Zaman zaman Yavuzselim Camii’nde sohbetlerinde bulunurduk. Gerçekten bir ömür, bu ümmetin manevi mimarı olarak bulunmuş Hoca Efendi Hazretleri’nin şarktan garba uzayan bir mücadele ve bu mücadelede de farz, sünnet bunlardan asla zerre kadar tavizinin olmadığını biliyoruz. Son dönemlerinde gerçekten çok çile çekti. Bu çilenin ardından bugün Hakk’a uğurluyoruz. Yaş 93. Ama kendisini tanıdık, bildik ve bu imanıyla da biz sevgili habibine komşu olacağına da inanıyoruz. Rabbim cümlemizi inşallah sevgili habibi ile inşallah komşu kılsın. Bu tezkiyenin ardından daha fazla konuşmaya gerek yok. Tekrar ruhu için tekrar El-Fatiha." dedi.


Mahmut Ustaosmanoğlu için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi

 

Ustaosmanoğlu’nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yerine cemaatin liderinin Hasan Kılıç olacağını söyledi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Ustaosmanoğlunun cenazesine katıldı


"İLİM, İRFAN VE HİKMET SAHİBİ ÖNDERİMİZİ EBEDİYETE UĞURLUYORUZ"


Cenazede cemaate seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün ilim, irfan ve hikmet sahibi bir önderimizi ebediyete yolcu ediyoruz. Hoca efendi hazretlerini 65-66 yıllarındayken Fatih İmam Hatip’te öğrenciyim, Cuma namazlarında genelde İsmailağa Camii’ne gelir orada kendisini dinlerdik, orada kendisiyle müşerref olurduk. Zaman zaman Yavuzselim Camii’nde sohbetlerinde bulunurduk. Gerçekten bir ömür, bu ümmetin manevi mimarı olarak bulunmuş Hoca Efendi Hazretleri’nin şarktan garba uzayan bir mücadele ve bu mücadelede de farz, sünnet bunlardan asla zerre kadar tavizinin olmadığını biliyoruz. Son dönemlerinde gerçekten çok çile çekti. Bu çilenin ardından bugün Hakk’a uğurluyoruz. Yaş 93. Ama kendisini tanıdık, bildik ve bu imanıyla da biz sevgili habibine komşu olacağına da inanıyoruz. Rabbim cümlemizi inşallah sevgili habibi ile inşallah komşu kılsın. Bu tezkiyenin ardından daha fazla konuşmaya gerek yok. Tekrar ruhu için tekrar El-Fatiha." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi