CHP RİZE'YI ADIM ADIM DOLAŞIYOR

Siyaset 26.08.2022 - 10:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2764+ kez okundu.
 

CHP RİZE'YI ADIM ADIM DOLAŞIYOR

CHP’ den İyidere ve İkizdere İlçelerine Çıkartma Rize CHP İl örgütü İyidere ve İkizdere ilçelerine çıkartma yaparak esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi Rize CHP İl örgütü İyidere ve İkizdere ilçelerine çıkartma yaparak esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlk olarak İyidere ilçesine uğrayan CHP heyetinde İl Başkanı Saltuk Deniz, İyidere ilçe başkanı Ali Kavalcı, İl Başkan Yardımcımız Nazım Rakıcı İyidere İlçe yönetim kurulu üyesi Ender Keşan ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sorularını dinledi İyidere ziyaretlerini tamamlayan CHP heyeti İkizdere ilçesine gitti. İkizdere ziyaretinde CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Demokrat Parti Rize İl başkanı Hamit Çelik, CHP İkizdere ilçe başkanı İbrahim Tavukçu katıldı. CHP heyeti İkizdere’ de esnaf ziyaretlerine bulunarak, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “ Bu gün İyidere ve İkizdere ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşımızın sorunlarını dinledik. Millet ittifakı iktidarında bu sorunları nasıl çözeceğimizi vatandaşlarımıza ve esnafımıza anlattık. İyidere ve İkizdere gezilerimiz sıcak ve ilgili sohbetlerin olduğu bir ziyaret oldu” dedi..

CHP’ den İyidere ve İkizdere İlçelerine Çıkartma


Rize CHP İl örgütü İyidere ve İkizdere ilçelerine çıkartma yaparak esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi


Rize CHP İl örgütü İyidere ve İkizdere ilçelerine çıkartma yaparak esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlk olarak İyidere ilçesine uğrayan CHP heyetinde İl Başkanı Saltuk Deniz, İyidere ilçe başkanı Ali Kavalcı, İl Başkan Yardımcımız Nazım Rakıcı İyidere İlçe yönetim kurulu üyesi Ender Keşan ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sorularını dinledi


İyidere ziyaretlerini tamamlayan CHP heyeti İkizdere ilçesine gitti. İkizdere ziyaretinde CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Demokrat Parti Rize İl başkanı Hamit Çelik, CHP İkizdere ilçe başkanı İbrahim Tavukçu katıldı. CHP heyeti İkizdere’ de esnaf ziyaretlerine bulunarak, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “ Bu gün İyidere ve İkizdere ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşımızın sorunlarını dinledik. Millet ittifakı iktidarında bu sorunları nasıl çözeceğimizi vatandaşlarımıza ve esnafımıza anlattık. İyidere ve İkizdere gezilerimiz sıcak ve ilgili sohbetlerin olduğu bir ziyaret oldu” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi