ÇAYELİLİ BUNU KABUL EDEMEZ. VİDEO

Törenler 22.04.2022 - 12:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3988+ kez okundu.
 

ÇAYELİLİ BUNU KABUL EDEMEZ. VİDEO

Çayeli Belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi koltuğunu Elif Nur Özyanık‘a bıraktı.   23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle sembolik olarak Çayeli belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi geleceğimizin teminatı olan gençlerimizden İshakoğlu ilkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Elif Nur  Özyanık’a başkanlık koltuğunu devretti ve gençlerin isteklerini yeni başkandan dinledi.     Yeni başkan elifnur Özyanık özellikle park ve oyun alanları istediklerini Çayelinde bunların eksik olduğuna dikkat çekti   Sohbette dikkati çeken bir başka konu da Başkan Çiftçi'nin ise Çaylililerin Ardeşenli bir adayı Belediye Başkanı olarak kabul etmeyecekleri şeklindeki sözleri oldu.  

Çayeli Belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi koltuğunu Elif Nur Özyanık‘a bıraktı.
 
23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle sembolik olarak Çayeli belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi geleceğimizin teminatı olan gençlerimizden İshakoğlu ilkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Elif Nur  Özyanık’a başkanlık koltuğunu devretti ve gençlerin isteklerini yeni başkandan dinledi.
   
Yeni başkan elifnur Özyanık özellikle park ve oyun alanları istediklerini Çayelinde bunların eksik olduğuna dikkat çekti

 

Sohbette dikkati çeken bir başka konu da Başkan Çiftçi'nin ise Çaylililerin Ardeşenli bir adayı Belediye Başkanı olarak kabul etmeyecekleri şeklindeki sözleri oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi