Cami İmamı hutbede cemaati doktorlara karşı kışkırttı VİDEO

Türkiye 08.07.2022 - 17:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2763+ kez okundu.
 

Cami İmamı hutbede cemaati doktorlara karşı kışkırttı VİDEO

KONYA Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya, başka bir hastanenin özel güvenlik görevlisi tarafından vurularak öldürüldü. Dün tüm Türkiye'de doktorlar doktorlara karşı şiddeti protesto için iş bırakma eylemi yaptı. Konya'da bir cami imamı, Cuma hutbesinde greve çıkan doktorların öldürülmesine hak verdi. Konya'da bir doktorun hastanede katledildiği haftanın Cuma hutbesinde, doktorların öldürülmesine adeta cevaz verildi. Doktorların dün iş bırakmasına tepki gösteren imam Cuma hutbesinde, "İğne yapmaya gittin doktor dedi ki bugün grevdeyiz. Öldürmez misin, dövmez misin, sövmez misin?" diye cemaati tahrik etti.  Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki Kayalar Camii'nin imamı, doktorların yaptığı iş bırakma protestosuyla ilgili şunları söyledi: "Dün hastaneler görev yapmadı. Günlük tedavi olacak adam var. Bu neyi getirir? Bu daha fazla doktorun öldürülmesini getirir. Sen hastaneden boş döndün. Öldürmez misin sen?"

KONYA Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya, başka bir hastanenin özel güvenlik görevlisi tarafından vurularak öldürüldü. Dün tüm Türkiye'de doktorlar doktorlara karşı şiddeti protesto için iş bırakma eylemi yaptı. Konya'da bir cami imamı, Cuma hutbesinde greve çıkan doktorların öldürülmesine hak verdi.


Konya'da bir doktorun hastanede katledildiği haftanın Cuma hutbesinde, doktorların öldürülmesine adeta cevaz verildi. Doktorların dün iş bırakmasına tepki gösteren imam Cuma hutbesinde, "İğne yapmaya gittin doktor dedi ki bugün grevdeyiz. Öldürmez misin, dövmez misin, sövmez misin?" diye cemaati tahrik etti. 


Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki Kayalar Camii'nin imamı, doktorların yaptığı iş bırakma protestosuyla ilgili şunları söyledi: "Dün hastaneler görev yapmadı. Günlük tedavi olacak adam var. Bu neyi getirir? Bu daha fazla doktorun öldürülmesini getirir. Sen hastaneden boş döndün. Öldürmez misin sen?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi