Çaldığı tüpü bayiye sattı; hırsızlık ve kaçma anı kamerada

Güncel 16.02.2022 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1687+ kez okundu.
 

Çaldığı tüpü bayiye sattı; hırsızlık ve kaçma anı kamerada

Deniz ÖZEN/SİNOP,(DHA)- SİNOP’ta, park halindeki kamyonetten mutfak tüpü çalıp, bayiye giderek iade ettiğini söyleyerek parasını alan S.C., aynı yöntemi yine uygulayınca iş yeri çalışanları peşine düştü ancak yakalayamadı. S.C.'nin hırsızlık ve kovalandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün saat 15.30 sıralarında Sakarya Caddesi’nde meydana geldi. Şüpheli S.C., park halindeki kamyonetten 1 mutfak tüpü çaldı. S.C. eliyle taşıdığı tüpü, yakındaki tüp bayisine götürüp, çalışana iade etmek istediğini söyledi. Bayideki Nagihan Taban, S.C.’ye ücretini ödeyip, tüpü geri aldı. S.C. bir süre sonra yine araçtan çaldığı bir başka tüpü, yeniden bayiye giderek iade etti  Bu arada kamyonetin sürücüsü Murat Türkeri, tüplerin çalındığını fark ederek durumu bayiye bildirdi. Hırsızlığı fark eden iş yeri çalışanları S.C.’nin peşine düştü ancak yakalayamadı. Çalışanlar polise haber verdi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık anları ise iş yeri ile çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çevresine bakınıp, kontrollerde bulunan S.C.’nin kamyonetten tüpleri çaldığı, bayiye getirip verdiği, iş yeri çalışanlarının da şüphelinin peşinden koştuğu anlar yer alıyor.   ‘KAMERAYA BAKINCA HER ŞEYİ ANLADIK’   Yaşananları anlatan iş yeri çalışanı Murat Türkeri, “Siparişleri dağıtmak için kamyonetimin başına gelip, tüpleri kontrol ettim. Tüplerin kaybolduğunu fark ettim. İş yeri sorumlumuzu aradım. O da kendisine bir müşterinin tüp iade etmeye geldiğini söyledi. Durumdan şüphelendim ve kaçan şahsı caddede kovalamaya başladım ama yakalayamadım. İş yerine geri döndüğümde güvenlik kameralarına bakınca her şeyi anladık. Polise gidip şikayetçi olduk” dedi. Polisin, kamera kaydından kimliğini belirlediği şüpheli S.C.'yi yakalama çalışmaları sürüyor. 

Deniz ÖZEN/SİNOP,(DHA)- SİNOP’ta, park halindeki kamyonetten mutfak tüpü çalıp, bayiye giderek iade ettiğini söyleyerek parasını alan S.C., aynı yöntemi yine uygulayınca iş yeri çalışanları peşine düştü ancak yakalayamadı. S.C.'nin hırsızlık ve kovalandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün saat 15.30 sıralarında Sakarya Caddesi’nde meydana geldi. Şüpheli S.C., park halindeki kamyonetten 1 mutfak tüpü çaldı. S.C. eliyle taşıdığı tüpü, yakındaki tüp bayisine götürüp, çalışana iade etmek istediğini söyledi. Bayideki Nagihan Taban, S.C.’ye ücretini ödeyip, tüpü geri aldı. S.C. bir süre sonra yine araçtan çaldığı bir başka tüpü, yeniden bayiye giderek iade etti  Bu arada kamyonetin sürücüsü Murat Türkeri, tüplerin çalındığını fark ederek durumu bayiye bildirdi. Hırsızlığı fark eden iş yeri çalışanları S.C.’nin peşine düştü ancak yakalayamadı. Çalışanlar polise haber verdi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık anları ise iş yeri ile çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çevresine bakınıp, kontrollerde bulunan S.C.’nin kamyonetten tüpleri çaldığı, bayiye getirip verdiği, iş yeri çalışanlarının da şüphelinin peşinden koştuğu anlar yer alıyor.

 

‘KAMERAYA BAKINCA HER ŞEYİ ANLADIK’

 

Yaşananları anlatan iş yeri çalışanı Murat Türkeri, “Siparişleri dağıtmak için kamyonetimin başına gelip, tüpleri kontrol ettim. Tüplerin kaybolduğunu fark ettim. İş yeri sorumlumuzu aradım. O da kendisine bir müşterinin tüp iade etmeye geldiğini söyledi. Durumdan şüphelendim ve kaçan şahsı caddede kovalamaya başladım ama yakalayamadım. İş yerine geri döndüğümde güvenlik kameralarına bakınca her şeyi anladık. Polise gidip şikayetçi olduk” dedi. Polisin, kamera kaydından kimliğini belirlediği şüpheli S.C.'yi yakalama çalışmaları sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi