BURAYA YOLLADIĞINIZ PROVOKATÖRLERİN BURADA YAPTIKLARININ HİÇBİR GEÇERLİLİĞİ YOK”

Siyaset 24.11.2022 - 16:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2388+ kez okundu.
 

BURAYA YOLLADIĞINIZ PROVOKATÖRLERİN BURADA YAPTIKLARININ HİÇBİR GEÇERLİLİĞİ YOK”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Karkamış’ı taziye ziyareti sırasında bir grup tarafından provokasyonla karşılandı. Ümit Özdağ’ın taziye dileklerini anlattığı sırada ellerinde telefonlar ve video çekerek provokasyonu başlattılar. Provokatörlerden birisinin Ümit Özdağ’a “Karkamış nerede” diye sordu. Buna karşılık Ümit Özdağ, Gaziantepli olduğunu, 2 dönem Gaziantep milletvekilliği yaptığını söyledi. Daha önce defalarca Karkamış’a geldiğini söyleyen Özdağ’a, “biz niye görmedik” diye komik bir cevap verdi. Ümit Özdağ, provokasyonun ardından şunları söyledi: “2-3 tane provokatörle, rezil Suriye politikanızı burada insanların ölmesini örtemezsiniz. Bu insanlar sizin bu pis politikanız yüzünden öldü. Şam’da Cuma namazı kılacağız diye öldürdünüz. Öldürmeye de devam ediyorsunuz. Buraya yolladığınız provokatörlerin burada yaptıklarının hiçbir geçerliliği yok. Süleyman’ın provokatörlerinin canı cehenneme diyorum ben.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Karkamış’ı taziye ziyareti sırasında bir grup tarafından provokasyonla karşılandı. Ümit Özdağ’ın taziye dileklerini anlattığı sırada ellerinde telefonlar ve video çekerek provokasyonu başlattılar.


Provokatörlerden birisinin Ümit Özdağ’a “Karkamış nerede” diye sordu. Buna karşılık Ümit Özdağ, Gaziantepli olduğunu, 2 dönem Gaziantep milletvekilliği yaptığını söyledi. Daha önce defalarca Karkamış’a geldiğini söyleyen Özdağ’a, “biz niye görmedik” diye komik bir cevap verdi.


Ümit Özdağ, provokasyonun ardından şunları söyledi:


“2-3 tane provokatörle, rezil Suriye politikanızı burada insanların ölmesini örtemezsiniz. Bu insanlar sizin bu pis politikanız yüzünden öldü. Şam’da Cuma namazı kılacağız diye öldürdünüz. Öldürmeye de devam ediyorsunuz. Buraya yolladığınız provokatörlerin burada yaptıklarının hiçbir geçerliliği yok. Süleyman’ın provokatörlerinin canı cehenneme diyorum ben.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi