BULUT TABANLI SİSTEM ÇÖZÜMÜ: CISCO MERAKI

Türkiye 15.03.2022 - 13:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2191+ kez okundu.
 

BULUT TABANLI SİSTEM ÇÖZÜMÜ: CISCO MERAKI

Dijitalleşen dünyada bina içerisinde kullandığımız teknolojilerin de önemi hayli fazla, özellikle farklı kampüslerde hizmet veren okullar için Bilişim Teknolojileri ile ilgili personelin süreçlerini kolaylaştırmak çok önemli. Cisco Meraki gibi ürünlerle süreçlerin kolaylaşması, az personel ile yönetim sağlanmasına yol açıyor bu nedenle maliyetler düşüyor. Merkezi ortamda kolay bir ara yüzle yönetim yapıldığında, tüm cihazların haberleşmesi kolaylaşıyor böylece sorunlar da aza indiği için uzun ömürlü verimli bir yapı kurulmuş oluyor.   Bulut Tabanlı Yönetim Sistemi   Cisco Meraki bu noktada çok önemli bir kolaylık. Hem uluslararası bir marka olan Cisco güvencesi hem de tüm dünyada sürekli olarak kullanılan ve sistemin hem güncel kalmasını sağlayarak network güvenliği anlamında da fayda sağlayan meraki ürünü bir arada harika iş çıkarıyor.   Doğuş Elektrik Elektronik bu konuda tecrübelerini şöyle paylaşıyor: Geçtiğimiz aylarda FMV Işık okulları ile bir çalışma yaptık. Burada araştırmalarımız sırasında farklı cihazların bir arada çalışmasıyla oluşan bir BT alt yapısı olduğunu gördük. Oysa Merkezi bir ortamda, kolay arayüz ile yönetilen bir sistem IT masraflarını düşürecek, yaşanan operasyonel aksaklıklara da son verecekti. Bu nedenle marka ile görüşerek Cisco Meraki'nin tercih edilmesini sağlayarak kurulumları gerçekleştirdik.   Cisco Meraki Avantajları Maliyetlerden kurtarıyor IT süreçlerini hızlandırıyor Her zaman güncel, son teknoloji ve sürüm ürün kullanımına izin veriyor. Bakım kolaylığı sağlıyor Cihazlar arası bağ kopukluğu sorunları bitiyor. Çeşitli analiz imkanları sunuyor Doğuş Elektrik Elektronik Satış Pazarlama Müdürü Burcu Bıyıklı Kumoğlu konu ile ilgili olarak: FMV Cisco Meraki'yi tercih etti. Tüm FMV iletişim ağı altyapısı Meraki ağ anahtarları üzerinde yeniden tasarlandı. Omurgada yedekli stack ve fiber çalışan MS425’ler, kampüs binalarında stack çalışan MS350’ler ve uç noktalarda MS225’ler ve MS125’ler ile sistem odası ve kampüsü tamamen yenilenmiş bir ağ altyapısı oluşturduk. Kampüsler arası fiber kablolama yaparak yıldız bir topoloji oluşturduk. Cisco Meraki tüm OBİ ve KOBİ'ler tarafından tercih edilmesi gereken harika bir çözüm. Web sitemizde Cisco Meraki özelinde bir form sayfası oluşturduk gelen talepleri hızla yanıtlıyoruz. İlgilenenleri herhangi soru sorarak konuya hakim olmaları için bekleriz.  

Dijitalleşen dünyada bina içerisinde kullandığımız teknolojilerin de önemi hayli fazla, özellikle farklı kampüslerde hizmet veren okullar için Bilişim Teknolojileri ile ilgili personelin süreçlerini kolaylaştırmak çok önemli. Cisco Meraki gibi ürünlerle süreçlerin kolaylaşması, az personel ile yönetim sağlanmasına yol açıyor bu nedenle maliyetler düşüyor. Merkezi ortamda kolay bir ara yüzle yönetim yapıldığında, tüm cihazların haberleşmesi kolaylaşıyor böylece sorunlar da aza indiği için uzun ömürlü verimli bir yapı kurulmuş oluyor.

 

Bulut Tabanlı Yönetim Sistemi
 

Cisco Meraki bu noktada çok önemli bir kolaylık. Hem uluslararası bir marka olan Cisco güvencesi hem de tüm dünyada sürekli olarak kullanılan ve sistemin hem güncel kalmasını sağlayarak network güvenliği anlamında da fayda sağlayan meraki ürünü bir arada harika iş çıkarıyor.
 

Doğuş Elektrik Elektronik bu konuda tecrübelerini şöyle paylaşıyor:

Geçtiğimiz aylarda FMV Işık okulları ile bir çalışma yaptık. Burada araştırmalarımız sırasında farklı cihazların bir arada çalışmasıyla oluşan bir BT alt yapısı olduğunu gördük. Oysa Merkezi bir ortamda, kolay arayüz ile yönetilen bir sistem IT masraflarını düşürecek, yaşanan operasyonel aksaklıklara da son verecekti. Bu nedenle marka ile görüşerek Cisco Meraki'nin tercih edilmesini sağlayarak kurulumları gerçekleştirdik.
 

Cisco Meraki Avantajları

  • Maliyetlerden kurtarıyor
  • IT süreçlerini hızlandırıyor
  • Her zaman güncel, son teknoloji ve sürüm ürün kullanımına izin veriyor.
  • Bakım kolaylığı sağlıyor
  • Cihazlar arası bağ kopukluğu sorunları bitiyor.
  • Çeşitli analiz imkanları sunuyor

Doğuş Elektrik Elektronik Satış Pazarlama Müdürü Burcu Bıyıklı Kumoğlu konu ile ilgili olarak: FMV Cisco Meraki'yi tercih etti. Tüm FMV iletişim ağı altyapısı Meraki ağ anahtarları üzerinde yeniden tasarlandı. Omurgada yedekli stack ve fiber çalışan MS425’ler, kampüs binalarında stack çalışan MS350’ler ve uç noktalarda MS225’ler ve MS125’ler ile sistem odası ve kampüsü tamamen yenilenmiş bir ağ altyapısı oluşturduk. Kampüsler arası fiber kablolama yaparak yıldız bir topoloji oluşturduk. Cisco Meraki tüm OBİ ve KOBİ'ler tarafından tercih edilmesi gereken harika bir çözüm. Web sitemizde Cisco Meraki özelinde bir form sayfası oluşturduk gelen talepleri hızla yanıtlıyoruz. İlgilenenleri herhangi soru sorarak konuya hakim olmaları için bekleriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi