BUGÜN SEÇİM OLSA HANGİ PARTİYE OY VERİRSİNİZ. İŞTE SONUÇLAR

Siyaset 24.09.2022 - 11:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1718+ kez okundu.
 

BUGÜN SEÇİM OLSA HANGİ PARTİYE OY VERİRSİNİZ. İŞTE SONUÇLAR

Bomba sonuçlar! Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?   2023 seçimlerine 1 yıldan az bir zaman kaldı. Seçimler yaklaşırken kamuoyu araştırma şirketleri de anket çalışmalarını yoğunlaştırdı. Son olarak ORC Araştırma vatandaşın nabzını tuttu. Sonuçlar bir hayli şaşırtıcı... ORC'nin 17-21 Eylül 2022 tarihleri arasında 33 ilde, toplam 6 bin 190 kişiyle yaptığı anket sonucunda çarpıcı sonuçlar yer aldı. Araştırmada "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?" sorusuna yanıt arandı.  Buna göre, kararsızlar dağıtılmış haliyle, ilk 3 parti ve oy oranları şu şekilde sıralandı: AK Parti: 30,6 CHP: 24,8 İYİ Parti: 19,4 Sosyal medya hesabından söz konusu anket sonucunu paylaşan ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki, “Tüm partilerin oy oranları, ittifakların durumu ve araştırmanın siyasi gündemle ilgili diğer sonuçları, ayrıntılı grafikleriyle birlikte 26 Eylül Pazartesi günü ORC’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır” dedi.


Bomba sonuçlar! Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

 

2023 seçimlerine 1 yıldan az bir zaman kaldı. Seçimler yaklaşırken kamuoyu araştırma şirketleri de anket çalışmalarını yoğunlaştırdı. Son olarak ORC Araştırma vatandaşın nabzını tuttu. Sonuçlar bir hayli şaşırtıcı...


ORC'nin 17-21 Eylül 2022 tarihleri arasında 33 ilde, toplam 6 bin 190 kişiyle yaptığı anket sonucunda çarpıcı sonuçlar yer aldı.


Araştırmada "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?" sorusuna yanıt arandı. 


Buna göre, kararsızlar dağıtılmış haliyle, ilk 3 parti ve oy oranları şu şekilde sıralandı:


AK Parti: 30,6

CHP: 24,8


İYİ Parti: 19,4


Sosyal medya hesabından söz konusu anket sonucunu paylaşan ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki, “Tüm partilerin oy oranları, ittifakların durumu ve araştırmanın siyasi gündemle ilgili diğer sonuçları, ayrıntılı grafikleriyle birlikte 26 Eylül Pazartesi günü ORC’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi