BÖLGESEL HAKEM SEMİNERİ RİZE'DE

Spor 30.07.2022 - 00:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2948+ kez okundu.
 

BÖLGESEL HAKEM SEMİNERİ RİZE'DE

Her yıl düzenli olarak Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Sezon öncesi hakem seminerleri düzenlenmekte olup bu yıl bölgesel hakem semineri 04.08.2022 perşembe günü Rize ilinde yapılacaktır.  Bölgesel Atletik test ve seminere Bölgedeki illerden Rize, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan ve Erzurum illerinden Ulusal liglerde görev yapan çok sayıda Hakem ve gözlemciler katılacaktır.  Seminer günü hakem ve gözlemciler ilk önce Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi Uğur Korkmaz Konferans salonunda Futbol oyun kuralları ve değişen oyun kuralları hakkında kapsamlı bir eğitim Ulusal eğitimciler tarafından verilecek, daha sonra hakemler aynı gün Şenol Birol Amatör futbol sahasında atletik teste tabi tutulacaklar. Seminer ve atletik teste katılmayan veya başarısız olan hakemler ulusal liglerde görev alamayacaklardır.  Bölgesel Hakem seminerine katılmak için İlimize gelecek olan hakemler, gözlemciler, eğitimciler ve Atletik test ekip görevlileri bir gün önce Rize'ye  gelecek olup konaklama imkânına sahip olacaklardır.    Serdar SERDAR  Rize İl Hakem Kurulu Başkanı 

Her yıl düzenli olarak Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Sezon öncesi hakem seminerleri düzenlenmekte olup bu yıl bölgesel hakem semineri 04.08.2022 perşembe günü Rize ilinde yapılacaktır. 


Bölgesel Atletik test ve seminere Bölgedeki illerden Rize, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan ve Erzurum illerinden Ulusal liglerde görev yapan çok sayıda Hakem ve gözlemciler katılacaktır. 


Seminer günü hakem ve gözlemciler ilk önce Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi Uğur Korkmaz Konferans salonunda Futbol oyun kuralları ve değişen oyun kuralları hakkında kapsamlı bir eğitim Ulusal eğitimciler tarafından verilecek, daha sonra hakemler aynı gün Şenol Birol Amatör futbol sahasında atletik teste tabi tutulacaklar. Seminer ve atletik teste katılmayan veya başarısız olan hakemler ulusal liglerde görev alamayacaklardır. 


Bölgesel Hakem seminerine katılmak için İlimize gelecek olan hakemler, gözlemciler, eğitimciler ve Atletik test ekip görevlileri bir gün önce Rize'ye  gelecek olup konaklama imkânına sahip olacaklardır. 

 

Serdar SERDAR 

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi