BELEDİYE İŞÇİLERİNE EK ZAM

ARTVİN 06.07.2022 - 22:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1764+ kez okundu.
 

BELEDİYE İŞÇİLERİNE EK ZAM

Arhavi belediyesi personel ltd Şti ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan ek protokolle işçilere ücretlerine 35 zam yapıldı.   Belediye şirketi bünyesinde çalışan işçilerin ücretlerine  Belediye Başkanı Vasfi KURDOĞLU, Belediye Şirket Genel Müdürü Engin EERKAN ve Belediye İş Sendikası Rize-Artvin Şube Başkanı Yaşar KASPAR’ın katılımıyla Belediye Başkalığı makamında yılbaşında yapılan zamma, ilave olarak 1 Temmuz dan geçerli olmak üzere tüm ücretlere ilave  olarak 35 ara zam yapıldı.   Belediye Başkanı Vasfi KURDOĞLU yaptığı açıklamada; İşçilerimizin ülkemizde yaşanan yüksek enflasyondan kaynaklı, ekonomik sıkıntıları gidermek için sosyal belediyecilik gereği  sendikayla beraber yılbaşında yaptığımız zamma ilave olarak ara bir zam yaptık, çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm halkımızın ve çalışma arkadaşlarımızın bayramlarını kutlar,  iyi bayramlar diliyorum, dedi.   Arhavi Belediyesi Şirketi Genel Müdürü Engin ERKAN yaptığı açıklamada; Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz ekonomik şartlarda Belediyemiz çalışanları da aldıkları ücretlerin enflasyon karşısında erimesi ile ekonomik kayıplar yaşıyorlar. Oluşan şartlarda Sayın Başkan Vasfi Kurdoğlu’da imkanları zorlayarak sözleşme tarihi olmamasına rağmen 35 gibi ciddi bir artışla işçi sınıfının yanında olduğunu ve sosyal demokrat belediyeciliğin gereğini yapmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum. Söylene geldiği üzere “Arhavi en iyisine layiktir. “ dedi.   Belediye İş Sendikası Rize-Artvin Şube Başkanı Yaşar KASPAR ‘da; ülkemizinde yaşanan yüksek enflasyon en çokda biz emekçileri etkiledi, Toplu sözleşme gereği yılbaşında zaten iyi bir zam yapılmıştı ama gelişen ekonomik sıkıntılardan dolayı Sayın başkanımız ve şirket genel müdürümüzünde katkı ve destekleriyle toplu sözleşmede olmamasına rağmen 35 oranında bir ara zam yapılmıştır, Başkanımıza, genel müdürümüze örgütümüz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, Belediyemize ve üyelerimize hayırlı olsun. dedi. 

Arhavi belediyesi personel ltd Şti ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan ek protokolle işçilere ücretlerine 35 zam yapıldı.

 

Belediye şirketi bünyesinde çalışan işçilerin ücretlerine  Belediye Başkanı Vasfi KURDOĞLU, Belediye Şirket Genel Müdürü Engin EERKAN ve Belediye İş Sendikası Rize-Artvin Şube Başkanı Yaşar KASPAR’ın katılımıyla Belediye Başkalığı makamında yılbaşında yapılan zamma, ilave olarak 1 Temmuz dan geçerli olmak üzere tüm ücretlere ilave  olarak 35 ara zam yapıldı.

 

Belediye Başkanı Vasfi KURDOĞLU yaptığı açıklamada; İşçilerimizin ülkemizde yaşanan yüksek enflasyondan kaynaklı, ekonomik sıkıntıları gidermek için sosyal belediyecilik gereği  sendikayla beraber yılbaşında yaptığımız zamma ilave olarak ara bir zam yaptık, çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm halkımızın ve çalışma arkadaşlarımızın bayramlarını kutlar,  iyi bayramlar diliyorum, dedi.

 

Arhavi Belediyesi Şirketi Genel Müdürü Engin ERKAN yaptığı açıklamada; Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz ekonomik şartlarda Belediyemiz çalışanları da aldıkları ücretlerin enflasyon karşısında erimesi ile ekonomik kayıplar yaşıyorlar. Oluşan şartlarda Sayın Başkan Vasfi Kurdoğlu’da imkanları zorlayarak sözleşme tarihi olmamasına rağmen 35 gibi ciddi bir artışla işçi sınıfının yanında olduğunu ve sosyal demokrat belediyeciliğin gereğini yapmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum. Söylene geldiği üzere “Arhavi en iyisine layiktir. “ dedi.

 

Belediye İş Sendikası Rize-Artvin Şube Başkanı Yaşar KASPAR ‘da; ülkemizinde yaşanan yüksek enflasyon en çokda biz emekçileri etkiledi, Toplu sözleşme gereği yılbaşında zaten iyi bir zam yapılmıştı ama gelişen ekonomik sıkıntılardan dolayı Sayın başkanımız ve şirket genel müdürümüzünde katkı ve destekleriyle toplu sözleşmede olmamasına rağmen 35 oranında bir ara zam yapılmıştır, Başkanımıza, genel müdürümüze örgütümüz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, Belediyemize ve üyelerimize hayırlı olsun. dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi