BAYRAMLAR İNSANLIĞIN SEVİNCİ OLURSA ANLAM KAZANIR

Siyaset 08.07.2022 - 21:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2661+ kez okundu.
 

BAYRAMLAR İNSANLIĞIN SEVİNCİ OLURSA ANLAM KAZANIR

İl Başkanı Alim’ den Kurban Bayramı Mesajı AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı. İl Başkanı İshak Alim mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan bir bayrama daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Kurban ibadeti sadece kan akıtmak değil; bir olmak, birlik olmak, birlikte olmaktır. Bu yüzden bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu müstesna zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmak için çalışmalıyız. Sevgi, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duyguları mensubu olduğumuz kadim medeniyetimizin ruhunda var. İnanıyoruz ki mübarek Kurban Bayramı bu atmosferi daha da pekiştirecektir. Pandemi dolayısıyla ara verilen, bu yıl Allah’a hamdolsun yeniden başlayan Hac farizasını mübarek topraklarda yerine getiren vatandaşlarımızın da Allah ibadetlerini kabul etsin; Kâbe’de yaptıkları duaları makbul eylesin inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, Kurban Bayramı’nın hanelerimizin bereketine, ülkemizin ve İslam Aleminin huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.  

İl Başkanı Alim’ den Kurban Bayramı Mesajı


AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.


İl Başkanı İshak Alim mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan bir bayrama daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Kurban ibadeti sadece kan akıtmak değil; bir olmak, birlik olmak, birlikte olmaktır. Bu yüzden bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu müstesna zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmak için çalışmalıyız. Sevgi, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duyguları mensubu olduğumuz kadim medeniyetimizin ruhunda var. İnanıyoruz ki mübarek Kurban Bayramı bu atmosferi daha da pekiştirecektir.


Pandemi dolayısıyla ara verilen, bu yıl Allah’a hamdolsun yeniden başlayan Hac farizasını mübarek topraklarda yerine getiren vatandaşlarımızın da Allah ibadetlerini kabul etsin; Kâbe’de yaptıkları duaları makbul eylesin inşallah.


Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, Kurban Bayramı’nın hanelerimizin bereketine, ülkemizin ve İslam Aleminin huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi