Bayram tatili birleşiyor... Tatil 9 gün !

Türkiye 15.04.2022 - 14:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2419+ kez okundu.
 

Bayram tatili birleşiyor... Tatil 9 gün !

Ramazan ayının yarılanmasıyla birlikte öğrenciler ve çalışanlar çoktan tatil planları yapmaya başladılar bile. Ramazan bayramının Pazartesi'den itibaren hafta içine denk gelmesiyle birlikte geriye kalan perşembe ve cuma günlerinin tatil olup olmayacağı merak konusu. Hükümete yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre bayram tatili birleştirilip 9 güne uzatılacak. Ramazan ayının yarısına gelincesiyle birlikte tatil planlamaları da çalışanlar ve çocuklar için yapılmaya başlandı bile. Ramazan bayramı bu sene hafta içine denk geliyor. Geriye ise tatil olmayan 2 gün kalıyor. Bu 2 gün de tatil olarak ilan edildiği takdirde bayram tatili toplamda 9 güne uzamış oluyor.

Ramazan ayının yarılanmasıyla birlikte öğrenciler ve çalışanlar çoktan tatil planları yapmaya başladılar bile. Ramazan bayramının Pazartesi'den itibaren hafta içine denk gelmesiyle birlikte geriye kalan perşembe ve cuma günlerinin tatil olup olmayacağı merak konusu. Hükümete yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre bayram tatili birleştirilip 9 güne uzatılacak.


Ramazan ayının yarısına gelincesiyle birlikte tatil planlamaları da çalışanlar ve çocuklar için yapılmaya başlandı bile. Ramazan bayramı bu sene hafta içine denk geliyor. Geriye ise tatil olmayan 2 gün kalıyor. Bu 2 gün de tatil olarak ilan edildiği takdirde bayram tatili toplamda 9 güne uzamış oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi